Harry Styles a Liam Payne vystoupili na Machu Picchu
zdroj: tisková zpráva

Harry Styles a Liam Payne vystoupili na Machu Picchu

30. 4. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Skupina One Direction má sice momentálně velmi nabitý program, nicméně příležitost navštívit ruiny kultovního inckého města si dva její členové nemohli nechat ujít.

One Direction nedávno zahájili své světové turné, během kterého vystoupí v celkem 21 městech po celém světě. Není tak divu, že Harry Styles a Liam Payne se rozhodli vzít si „oddechový čas“ a vyrazili na Machu Picchu.

Podle všeho neabsolvovali celý čtyřdenní Inca Trail trek, který vede přímo k ruinám, ale rozhodli se zvolit kratší cestu. I tak si však výlet užili.

Harry Styles a Liam Payne zdroj: tisková zpráva

Natěšený Liam už v pondělí na svém Twitteru uvedl, že je v první řadě průzkumník. „Je to mé hlavní zaměstnání. Všechny ostatní věci dělám jen na částečný úvazek,“ napsal dvacetiletý zpěvák.

I Harrymu se v Jižní Americe hodně líbí. Například v neděli opěvoval krásy hlavního peruánského města. „Lima, jsi fantastická,“ tweetnul. Koncert One Direction v Limě se přitom neobešel bez problémů – 47 mladých fanoušků skončilo v nemocnici s první fází asfyxie (dušení způsobené nedostatkem vzduchu).

Zatím bez komentáře, buďte první!