Harry Potter už nekouzlí a je z něho sexy chlap!
zdroj: Profimedia

Harry Potter už nekouzlí a je z něho sexy chlap!

22. 5. 2013 – 13:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Pryč jsou doby, kdy Daniel Radcliffe brázdil Bradavicemi na koštěti a exceloval ve famfrpálu. Vyrostl z něj pohledný muž, který se kvůli roli neváhá třeba svléknout do naha.

Třiadvacetiletý herec si díky roli v sedmi dílech čarodějnického megafilmu vydělal tolik, že by nemusel do smrti pracovat. Se svými hereckými kolegy Emmou Watson a Rupertem Grintem z filmu o Harrym Potterovi má velmi blízký kamarádský vztah. V současnosti exceluje v divadelní hře Cripple of Inishman, kde ztvárňuje retardovaného sirotka Billyho Clavena. 

Módní bible Vogue si ho vybrala jako lákadlo do svého červnového vydání, kde ho vyobrazuje právě v roli Billyho oblečeného do dobového kostýmu z 30. let.

Daniel Radcliffe zdroj: tisková zpráva

O tom, že je z Daniela dospělý a pěkný muž není pochyb. I když by toho mohl využívat, nejsou s jeho osobou spojeny žádné skandály, vyjma jeho role v divadelní hře Equus, kde se objevil pouze v rouše Adamově, čímž mnohým vyrazil dech.

Daniel se jeví jako velmi charakterový herec o kterého je stále větší zájem. Jsou to také role, které si opatrně vybírá, kdy mu ani tak nejde o filmový trhák, jako o kvalitní scénář. Zaškatulkování do role Harryho Pottera se naštěstí neuskutečnilo a tak nás může tento skvělý herec překvapovat dál.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku