Halloweenské veselí vrcholí! Za co se převlékla kontroverzní Miley Cyrus?
zdroj: Instagram

Halloweenské veselí vrcholí! Za co se převlékla kontroverzní Miley Cyrus?

31. 10. 2013 – 15:30 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Svátek předcházející Dušičkám je populární hlavně díky možnosti stát se někým jiným. Jak toho využila známá zpěvačka?

Právě dnes se koná anglosaský lidový svátek Halloween, který se slaví zejména v anglicky mluvících zemích, ale oblíbený začal být i u nás. Děti se převlékají do strašidelných kostýmů a koledují od domu k domu, za což dostávají sladkosti. Velmi populárním se stal ale také mezi slavnými celebritami, které se nebojí v tento den odvázat a změnit se k nepoznání. Psali jsme již o převleku zpěvačky Fergie a jejího muže Joshe Duhamela, ale také o Paris Hilton, která neodolala a stylingem se převtělila do Miley Cyrus. Nyní nezbývá než odhalit halloweenský kostým samotné Miley!

Miley Cyrus zdroj: Instagram

Dvacetiletá zpěvačka se rozhodla přestrojit se za devětatřicetiletou americkou rapperku Lil' Kim, tedy její legendární kostým a styling z roku 1999, kdy vystupovala na MTV VMA. Je to náhoda, nebo chtěla Miley narazit na své vlastní vystoupení letos na stejné akci, kde způsobila svým obnaženým tanečkem nemalý poprask? 

Zpěvačka se v jednom rozhovoru svěřila, že je velkou obdivovatelkou této černošské rapperky. "Cítím, že v minulém životě jsem to byla já. Přijde mi, že Lil' Kim je uvnitř stejná jako já. Udělala mě šťastnou a miluju jí. Nemůžu si pomoct."

Ovšem i Miley je vděčným objektem k napodobování a to hlavně díky jejímu chování, vyplazování jazyku, obnažování, lechtivým oblečkům a výrokům.

zdroj: youtube.com

 

Zatím bez komentáře, buďte první!