Halina Pawlowská: 'Ženy rády mluví o tom, jak jsou tlusté, aby jim někdo řekl, že nejsou!'
zdroj: Profimedia

Halina Pawlowská: 'Ženy rády mluví o tom, jak jsou tlusté, aby jim někdo řekl, že nejsou!'

15. 1. 2016 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šedesátiletá spisovatelka a scénáristka se podělila o svůj názor na lidi posedlé hubnutím. Co všechno uvedla?

Halina Pawlowská je přesvědčená o tom, že kvůli pár kilům navíc jsou frustrované jen Češky.

"Jakmile vycestujete za hranice, nikde to tak není. Každý chce být hubený a krásný, ale v zahraničí se ty normy tak striktně nedodržují. My jsme prostě stádní národ," konstatovala v rozhovoru pro magazín Téma a dodala:

"Navíc ženy rády mluví o tom, jak jsou tlusté, aby jim někdo řekl, že nejsou. A nejraději to říkají mně, protože mají pocit, že já jsem ještě tlustší, a že jim tím pádem pomůžu. Že se na mě trošku zhojí."

Halina je ovšem se svou postavou spokojená, takže podobné věci ji nemohou vyvést z míry. Mimochodem, nedávno konečně potvrdila, že režisér a producent Banánových rybiček Karel Czaban opravdu není jen její kamarád. Stále však trvá na tom, že si s ním začala až po smrti svého manžela Zdeňka, který v roce 2013 podlehl rakovině.

"Byl to dceřin nápad. Šla jsem za Karlem, řekla mu, že jsme o tom s dcerou přemýšlely a že by on pro mě byl ideální. Karel se podíval a řekl, že asi jo, že by asi ideální byl," prohlásila v pořadu TOP Star magazín.

Tak téhle historce opravdu nevěříme… tím spíš, že Pawlowská a Czaban se znají dlouhých třicet let a to, že spolu udržují intimní vztah, se proslýchá už pěkně dlouho.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku