Gisele Bündchen ukončila kariéru
zdroj: tisková zpráva

Gisele Bündchen ukončila kariéru

17. 4. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiatřicetiletá brazilská supermodelka předevčírem odešla do "důchodu".

Gisele Bündchen se ve středu naposledy objevila na přehlídkovém molu ve městě São Paulo. Právě v něm před dvaceti lety začala její kariéra, během které se dokázal stát jednou z nejlépe placených modelek na světě.

Brazilská kráska si pro své rozloučení vybrala přehlídku značky Colcci. A na závěr – kdy pózovala společně s kolegyněmi oblečenými v džínách a tričkách s její podobiznou – se nedokázala ubránit slzám.

Dojaté bylo i publikum – zejména Giselini rodiče a její manžel Tom Brady. Ten jí navíc prostřednictvím Facebooku poslal emotivní vzkaz:

"Gratuluji, lásko mého života, každý den mě inspiruješ k tomu, abych byl lepším člověkem. Jsem hrdý na Tebe i na všechno, čeho jsi dosáhla. Nikdy jsem nepotkal nikoho s větší vůli uspět a odhodláním překonat všechny překážky, které se mu postaví do cesty. Nikdy jsi mě nepřestala udivovat. Nikdo nemiluje život víc než Ty a Tvoje krása sahá mnohem hlouběji, než kam může oko dohlédnout. Nemůžu se dočkat, až uvidím, co bude dál. Miluji Tě. #‎GOAT ‪#‎thebestisyettocome."

A jaké má Gisele plány do budoucna? Podle svých vlastních slov se hodlá věnovat především své rodině – je totiž dvojnásobnou maminkou. Slíbila však, že si najde čas i na práci v módním průmyslu.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku