Geri Halliwell má nový objev!
zdroj: tisková zpráva

Geri Halliwell má nový objev!

20. 1. 2013 – 14:41 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls se zamilovala do Antona Kaszubowski.

Je to jen pár měsíců, co se zpěvačka rozešla s Russellem Brandem a už tvrdí, že našla lásku svého života. Slavná Britka se zamilovala do ruského boháče Antona Kaszubowského.

Zdá se, že se Geri seznámila s Antonem díky svým kamarádům, které potkala během dovolené v období vánočních svátků. Společně se zpěvačka s novým objevem vídá velmi pravidelně. Pár byl viděn například v jedné restauraci v Římě a Geri se také účastnila lovu v anglickém Berkshire, kam ji její nová láska pozvala.

geri halliwell zdroj: tisková zpráva

Přátelé Geri jsou z jejího nového přítele lehce v rozpacích. Nejde ani o to, koho si zpěvačka vybrala, ale o to, jak rychle se ve vztahu zaháčkovala. „Geri se do svých vztahů pouští vždy střemhlav a Aston je tomu důkazem, je to její typ. Má vysoce postavené přátele a miluje venkov, konkrétně období lovu. Geri tvrdí, že je to gentleman, na kterého prý celý život čekala“, prozradil její blízký přítel britskému bulvárnímu deníku.

Zpěvačka je známá pro své krátkodobé vztahy. Od doby, kdy se v roce 1997 stala populární díky dívčí skupině Spice Girls, její vztahy netrvaly déle než pár měsíců. Kromě Branda popová diva chodila v minulosti s Robbiem Williamsem, Chrisem Evansem nebo Russellem Brandem.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku