Frontman skupiny Oasis Liam Gallagher má nemanželské dítě
zdroj: Profimedia

Frontman skupiny Oasis Liam Gallagher má nemanželské dítě

22. 7. 2013 – 11:07 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Liam Gallagher, bývalý zpěvák kapely Oasis, ponese následky za svou nevěru a nejspíše se bude rozvádět. 

Po pěti letech tak pravděpodobně ukončí manželství se svou ženou Nicol Appleton, bývalou zpěvačkou hudební skupiny All Saints. Jejich vztah má skončit po údajné nevěře po pětiletém manželství, ve kterém spolu mají tři děti. Celý život se tomuto páru obrátil naruby po tom, co minulý týden reportérka New York Times Lisa Ghorbani oznámila, že má se čtyřicetiletým hudebníkem sedmiměsíční dceru Emmu a rozhodla se žalovat ho v přepočtu o šedesát milionů korun.  Obrovská částka  a konec manželství – to je cena jedné noci strávené s ním. Gallagher se s Ghorbaniovou seznámil před třemi lety, kdy novinářka o zpěvákovi psala reportáž. Jejich aférka skončila údajně poté, co mu Lisa oznámila, že je těhotná a zpěvák se začal obávat následků své nevěry.

Blízký zdroj z okolí zpěváka uvedl, že Liam vzhledem k jeho problémům, které teď navíc řeší média, nehodlá nadále udržovat své manželství. „Je ze všeho toho humbuku znechucený a nemá pocit, že by stálo za jeho manželství bojovat“ uvedl zdroj. Nicméně nic není definitivní a Liamovo rozhodnutí nemusí být zaručeně konečné. Zpěvák je z aktuální situace hodně psychicky vyčerpaný  a poslední dobou moc nespí a spíše holduje alkoholu. V současné době byl čiperný Liam viděn s členkou svého managementu na Ibize, jak si spolu užívají relaxaci u bazénu a jejich setkání rozhodně nevypadalo pracovně. 

Jeho manželka Nicol je nyní na dovolené na Floridě, kde tráví čas s rodinou a dětmi. Je jisté, že to pro ni není lehké období, jelikož na povrch vyplouvá čím dál více pravd o nevěrách jejího manžela. Před pár dny byla zachycena fotografy už bez snubního prstýnku.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku