Filmové premiéry: Zběsilá akční podívaná a děsivě pekelné rituály
zdroj: Cinemart

Filmové premiéry: Zběsilá akční podívaná a děsivě pekelné rituály

1. 8. 2019 – 9:08 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Akční jízda Dwayne Johnsona a Jasona Stathama, bizarní komedie o střetu sourozenců žijících naprosto odlišný život, jeden z největších dětských hitů současnosti v celovečerním filmu a podivné rituály tam, kde slunce nikdy nezapadá. Tento týden přináší 4 filmové premiéry.

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
Když ti dva stanuli poprvé tváří v tvář ve filmu Rychle a zběsile 7, byla z toho nenávist na první pohled. Prodloužená ruka Spravedlnosti Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a zběhlý agent britské tajné služby Deckard Shaw (Jason Statham) byli proti své vůli nakonec donuceni spolupracovat a navzdory nekonečné averzi se jim to poměrně dařilo.

I proto je asi nemělo zaskočit, že dostali společnou zakázku na nalezení a zneškodnění jedné tajné britské agentky, která údajně přešla do nepřátelského tábora. Shaw má v téhle operaci poměrně jasnou motivaci, protože jejich společným cílem je jeho mladší sestra Hattie (Vanessa Kirby). Řečeno slovy klasika, všechno je jinak, což Hobbs i Shaw zjistí hned poté, co ji najdou. Hattie se totiž na vlastní pěst pokusila zastavit jistého pana Brixtona (Idris Elba), který usiluje o vyhlazení poloviny lidstva, a sebrala mu něco, co k tomu dost potřebuje. A protože Brixton má materiální a překvapivě i fyzickou převahu, musí vzít Hobbs i Shaw nohy na ramena. Honička vede přes deštivý Londýn, radioaktivitou zamořené okolí Černobylu až na Hobbsovu rodnou Samou v Polynésii. Jenže před některými lidmi se prostě utéct nedá.

zdroj: Cinemart

Je mi fajn s.r.o.
Monique vede společenství Emauzy poblíž městečka Pau. Po letech se z ničeho nic vrátí její bratr Jacques - budižkničemu, kterého zajímá jediné: jak zbohatnout. Takže spíš než o rodinné shledání tu půjde o střet dvou odlišných světů. Další z bizarních komedií dvojice Benoît Delépine a Gustave Kervern.

zdroj: Film Europe

Tlapková patrola
V Adventure Bay se schyluje k velké události. Neohrožená Tlapková patrola totiž zažije svoje nejnovější a speciální dobrodružství v kinech na velkém plátně. Kluk Ryder a jeho psí záchranářský tým představí výjimečné dlouhé epizody, ve kterých bude mít své místo a důležitý úkol každý z členů skupiny a jeho zvláštní schopnosti. Tedy požárník Marshall, technik Rubble, policista Chase, mechanik Rocky, vodní záchranář Zuma i letecká záchranářka Skye

Tlapková patrola má vždy správný směr a vždy najde řešení. Ať se stane cokoliv, Ryder a tlapkový tým nakonec vždy zachrání situaci. Už žádný pláč a žádný vztek, Patrola má na vše lék.

zdroj: Bontonfilm

Slunovrat
Vztah Dani a Christiana už nestojí za nic. Možná to ale spraví výlet do severní Skandinávie s partou kamarádů. V odlehlé vesničce odstřihnuté od okolního světa se tu jednou za 90 let, na letní slunovrat, koná speciální slavnost. Mladí Američané si užívají bezstarostné prázdninové veselí v místě, kde slunce nikdy nezapadá. Vše se ale zvrtne, když je vesničané přizvou k rituálům, při kterých se místní ráj na zemi mění v čím dál děsivější peklo.

zdroj: Aerofilms



Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw?
Kam zajít na Je mi fajn s.r.o.?
Kam zajít na Tlapková patrola?
Kam zajít na Slunovrat?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
Fanklub Je mi fajn s.r.o.
Fanklub Tlapková patrola
Fanklub Slunovrat

Zatím bez komentáře, buďte první!