Filmové premiéry: Vánoční pařba a krvavá válka upírů s vlkodlaky
zdroj: Vertical Entertainment

Filmové premiéry: Vánoční pařba a krvavá válka upírů s vlkodlaky

7. 12. 2016 – 10:15 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Velkolepý vánoční večírek, pokračování úspěšné upírské série, moderní pohádka o touze a vášni, podezřelé okolnosti smrti čtrnáctileté dívky a dokumentární snímek na téma sexuální asistence. Ve 49. týdnu tohoto roku nás čeká 5 filmových premiér.

Pařba o Vánocích
Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou…

zdroj: Vertical Entertainment

Underworld: Krvavé války
Další pokračování úspěšné filmové série Underworld, tentokrát s podtitulem Krvavé války, sleduje osudy upíří smrtonošky Selene (Kate Beckinsale), která se brání nemilosrdným útokům jak ze strany lykanů, tak i upířího rodu, který ji zradil. Za pomoci svých jediných spojenců Davida (Theo James) a jeho otce Thomase (Charles Dance) musí zastavit odvěkou válku mezi lykany a upíry i za cenu, že bude nucena za mír položit tu nejvyšší oběť.

zdroj: Falcon

Marguerite a Julien
Moderní pohádka o touze, vášni, naději, lásce a smrti. Nadčasový příběh mimo běžnou morálku a povrchní dělení na dobro a zlo.

Julien a Marguerite de Ravalet, syn a dcera lorda z Tourlaville, se něžně milují už od dětství. Ale jak rostou a dospívají, jejich náklonnost se stáčí směrem k nenasytné vášni. Společnost, pobouřena jejich aférou, donutí dvojici neschopnou ovládat své city k útěku. Snímek vycházející z původního scénáře Jeana Gruaulta, který v roce 1971 málem zfilmoval klasik francouzské nové vlny François Truffaut, je moderní pohádkou o touze, naději, lásce a smrti. Nadčasovým příběhem mimo běžnou morálku.

zdroj: Film Europe

Spravedlnost pro mou dceru
V červenci roku 1982 dostává André Bamberski zprávu o smrti své čtrnáctileté dcery Kalinky. Dívka trávila prázdniny v Německu u matky a jejího nového manžela doktora Krombacha. Brzy vyjdou najevo podezřelé okolnosti její smrti. Chování doktora Dietera Krombacha i podivná pitva vyvolávají řadu otázek. André Bamberski je přesvědčen o Krombachově vině. Začíná zápas o jeho usvědčení, který bude trvat 27 let a stane se jediným smyslem otcova života.

zdroj: Bohemia MP

Miluj mě, jestli to dokážeš
Všichni chceme milovat a být milováni. Zdraví nebo nemocní, silní nebo slabí ... Stejně tak Adam a dva Tomášové, hendikepovaní mladíci, jejichž touha po ženské náruči zůstává nenaplněna. Pak se ale rozhodnou to změnit a vydají se na dobrodružnou cestu za vlastním uspokojením...

Budeme je litovat nebo jim fandit? Bude nás to pobuřovat, nebo pro ně najdeme pochopení..?

Sex a intimní život lidí, kteří nejsou mladí, krásní, svižní a fyzicky schopní, bývá mnohdy považován za něco nemístného, nebo vlastně neexistujícího. Přesto tady je. Režisérka Dagmar Smržová otevírá toto tabuizované téma na příběhu trojice mladíků, kteří se rozhodnou, že se nevzdají své touhy po lásce. Svým filmem demonstruje úskalí, která jim kladou jejich postižení, a dotýká se tak v České republice zatím málo známého tématu sexuální asistence.

zdroj: Artcam

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Pařba o Vánocích
Kam zajít na Underworld: Krvavé války
Kam zajít na Marguerite a Julien
Kam zajít na Spravedlnost pro mou dceru
Kam zajít na Miluj mě, jestli to dokážeš

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Pařba o Vánocích
Fanklub Underworld: Krvavé války
Fanklub Marguerite a Julien
Fanklub Spravedlnost pro mou dceru
Fanklub Miluj mě, jestli to dokážeš

Zatím bez komentáře, buďte první!