Filmové premiéry: Utužování kolektivu a psychothriller od tvůrců hororů Očista a Uteč
zdroj: APK Cinema Service

Filmové premiéry: Utužování kolektivu a psychothriller od tvůrců hororů Očista a Uteč

30. 5. 2018 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Utužování kolektivu během víkendového teambuildingu, dobrodružné hledání starosty Slunečního města, budoucnost našeho ekosystému a psychothriller od producentů hororů Očista a Uteč. Tento týden přináší 4 filmové premiéry.

Teambuilding
Je pátek dopoledne. Zaměstnanci banky z jednoho okresního města vyráží na tři dny do hor, na tolik moderní teambuilding. Cílem je utužení kolektivu, vypilování pracovních schopností a hlavně plusové body do osobního hodnocení ředitele, který se rozhodl nastartovat kariéru tím, že pokročí na ředitelství pobočky v krajském městě. K povýšení potřebuje pozitivní hodnocení ve všech oblastech, i pro něj do této doby naprosto opomíjeném segmentu jako jsou manažerské činnosti. Většina zaměstnanců vůbec netuší, co je čeká. Představují si školní výlet placený firmou, jenomže…

zdroj: APK Cinema Service

Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce
Život ve Slunečním městečku je tichý a poklidný až do dne, kdy kočka Míca a sloník Sebastian najdou v přístavu vzkaz v láhvi. Pochází od zmizelého starosty Slunečního města a stojí v něm, že se nachází na tajemném ostrově a učinil velký objev. Hrdinové se vydávají na dobrodružnou cestu s cílem zachránit starostu a přivézt ho nazpět. V jejím průběhu ale odhalí něco, co obyvatelům Slunečního města přinese v budoucnu mnoho radosti – obrovskou hrušku.

zdroj: Film Europe

Zero
Vycházeje z proslulého výroku „Pokud by zmizely na zemi včely, zbývají lidstvu čtyři roky existence" se režisér Gyula Nemes zamýšlí nad budoucností našeho ekosystému. Jeho svérázný pohled na boj proti globalizaci, ekologické utopie a nevyhnutelnou přírodní katastrofu je rozdělen do čtyř různorodých žánrů. Žánrová koláž a experimenty s černobílým a barevným materiálem, komiksovými vložkami a zvukovou stopou dělají ze snímku intelektuálně výživnou a nesmírně vtipnou filmovou událost.

zdroj: Pilot film

Delirium
Když si myslíte, že jste duševně nemocný a čerstvě vás propustili z psychiatrické léčebny, pak je někdy těžké rozlišit, co je skutečnost a co jsou choromyslné výplody odehrávající se jen ve vaší šílené hlavě.

Přesně tak je na tom náš hlavní hrdina (Topher Grace). Vrací se z psychiatrické léčebny na rodinné sídlo, které zdědil po svých rodičích. Ale protože je jeho propuštění z ústavu jen podmínečné, po dobu třiceti dnů se musí pravidelně hlásit své probační dohlížitelce a nesmí opustit dům. Jinak mu hrozí další internace na psychiatrii. A tam zpátky rozhodně nechce. Na rozloučenou dostal od svého psychiatra léky, které musí pravidelně užívat a jednu radu: „Věř rozumu, ne svým očím.“

Jenže v opuštěném domě zaplněném vzpomínkami na něj číhají nečekaná překvapení. Zprvu nenápadná, ještě celkem vysvětlitelná normálním rozumem. Ale když se začnou zhmotňovat vzpomínky a odehrávat další paranormální jevy, začne o svém zdravém rozumu pochybovat. Je v domě doopravdy sám? A pokud není, skrývají se v něm skuteční lidé, nebo to jsou nějaké děsivé přízraky, které si vyvolal ve své hlavě? Co z toho všeho je vlastně skutečné?

zdroj: Cinemart

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Teambuilding
Kam zajít na Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce
Kam zajít na Zero
Kam zajít na Delirium

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Teambuilding
Fanklub Neuvěřitelný příběh O obrovské hrušce
Fanklub Zero
Fanklub Deliriu

Zatím bez komentáře, buďte první!