Filmové premiéry: Útok prehistorického monstra a záhadná epidemie
zdroj: Foto: Warner Bros

Filmové premiéry: Útok prehistorického monstra a záhadná epidemie

8. 8. 2018 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Prehistorický žralok hrozbou pro celý oceán, záhadná epidemie přinášející nejen smrt, ale také superschopnosti přeživších, vyšetřování vraždy mladistvého delikventa a bláznivá cesta indického fakíra. Tento týden přináší 4 filmové premiéry.

Meg: Monstrum z hlubin
Hlubinná ponorka, která prováděla průzkum v rámci mezinárodního podmořského programu, byla napadena obrovským tvorem, který byl dosud považován za vyhynulý, a nyní leží na dně nejhlubšího podmořského příkopu v Pacifiku… i s posádkou uvězněnou v poškozené ponorce. S krátícím se časem najme vizionářský čínský oceánograf (Winston Chao) navzdory přání své dcery Suyin (Li Bingbing) zkušeného hlubinného záchranáře Jonase Taylora (Jason Statham), aby zachránil posádku ponorky – i samotný oceán – před nezadržitelnou hrozbou: téměř 29 metrů dlouhým prehistorickým žralokem, známým jako megalodon. Nikoho ani nenapadlo, že před lety se Taylor se tímtéž děsivým tvorem setkal již před lety. Nyní, ve spolupráci se Suyin, musí čelit svému strachu a riskovat vlastní život, aby zachránil všechny členy posádky uvězněné v hlubinách… a ještě jednou se se tváří v tvář setkat s největším vrcholovým predátorem všech dob.

zdroj: Vertical Entertainment

Temné síly
Ruby jako jedna z mála přežila záhadnou epidemii, která zabila téměř všechny americké děti. Ale nemoc se neobešla bez následků, začínají se u ní nekontrolovatelně projevovat záblesky ničivých superschopností, díky nimž je odvezena do speciálního tábora. Zde jsou nedobrovolně internovány další přeživší děti, u kterých se projevily podobné superschopnosti. Tyto nadpřirozené síly jsou označeny barvami: zelení jsou výjimečně inteligentní, modří ovládají telekinezi, žlutí mají kontrolu nad elektřinou, oranžoví umí číst myšlenky a ovládat paměť a ti nejnebezpečnější, červení, ovládají oheň. Ruby by měla být zařazena mezi oranžové, ale v táboře se jí podaří svou skutečnou sílu utajit a vydává se za poměrně neškodnou zelenou. Poměry v táboře jsou brutální, některé děti postupně mizí a Ruby, které je nyní šestnáct, se rozhodne pro útěk. Na cestě za svobodou se přidává k další skupině přeživších, v jejímž čele stojí charismatický Liam (Harris Dickinson), který se snaží z uprchlíků vytvořit náhradní velkou rodinu a najít pro ni společnou budoucnost. Ale Ruby se bojí po všech svých zklamáních někomu uvěřit. Tím spíše, že i v komunitě uprchlíků se najdou takoví, kteří se nezastaví před ničím.

zdroj: Cinemart

Miss Hanoi
V malém příhraničním městě je silná vietnamská komunita. Ve městě byla před čtyřmi lety zavražděna vietnamská dívka Hien, krátce poté, co vyhrála okresní soutěž krásy. Jejím vrahem byl nezletilý Jan Polanský. Vrah byl jako nezletilý umístěn do výchovného ústavu, odkud ho po dovršení plnoletosti právě pustili. Krátce poté je nalezen mrtvý.

Na místo činu přijíždí z okresní kriminálky zkušený vyšetřovatel kapitán Kříž, který není vůbec nadšený, když dostane k ruce místní policistku vietnamského původu Anh. Anh musí překonávat nejen předsudky těch, kteří nepřijali fakt, že Vietnamka může dělat policistku, ale i tlak ze strany vlastní rodiny, která se také nesmířila s výběrem jejího povolání. Do toho Kříž navíc zjišťuje, že Anh má až podezřele blízko k rodině oběti.

zdroj: Cinemart

Podivuhodná cesta fakíra, který uvízl ve skříni
Aja je fakír z malé indické vesničky. Místo zvláštních fakírských schopností disponuje vybroušenými triky a talentem podvodníčka. Jeho matka ho vyšle na tajemnou misi – má v Paříži navštívit Eiffelovu věž. Neshoda s excentrickým taxikářem Aju zanechá kousek od Paříže, v obchodě Ikea. Tam potkává tu nejkrásnější ženu, jakou kdy viděl, okouzlující Marii. Ale jeho naděje na lásku je zmařená, když v Ikei náhodou uvízne ve skříni, která je i s ním zabalena a odeslána do Anglie. Tak začíná Ajova nedobrovolná, ale o to bláznivější cesta čtyřmi kouty Evropy.

zdroj: Sony Pictures Entertainment

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Meg: Monstrum z hlubin. Ve vybraných kinech také ve 3D.
Kam zajít na Temné síly
Kam zajít na Miss Hanoi
Kam zajít na Podivuhodná cesta fakíra, který uvízl ve skříni

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Meg: Monstrum z hlubin
Fanklub Temné síly
Fanklub Miss Hanoi
Fanklub Podivuhodná cesta fakíra, který uvízl ve skříni

Zatím bez komentáře, buďte první!