Filmové premiéry: Superhrdinové od DC Comics a půjčovna dronů Jiřího Mádla
zdroj: Falcon

Filmové premiéry: Superhrdinové od DC Comics a půjčovna dronů Jiřího Mádla

6. 2. 2020 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Superhrdinský tým z dílny DC Comics, příběh kamarádů provozujících prosperující půjčovnu dronů, pátrání po zmizelém nadaném houslistovi, dokument o hvězdě MMA, Attilu Véghovi a šílený plán na město robotů. Tento týden přináší 5 filmových premiér.

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)
Po rozchodu s Jokerem se Harley Quinn (Margot Robbie) spojí s dalšími superhrdinkami, aby společně zachránily malou dívku z rukou obávaného narcistického padoucha jménem Black Mask (Ewan McGregor). Správná psychoušská jízda může začít!

zdroj: Cinemart

Modelář
Příběh dvou kamarádů, kteří provozují prosperující půjčovnu dronů, se odehrává v současné Praze. Majitel firmy přezdívaný Plech (Jiří Mádl), ve volném čase rapper, sní o velkých penězích a neochvějných jistotách. Chemik a vynikající letecký navigátor Pavel (Kryštof Hádek), který se právě vrátil ze zahraničí, sní o spravedlnosti a osobním angažmá v nápravě světa. Drony jsou pro bývalé spolužáky ze střední školy propustkou do mnoha oblastí lidského konání, kam by se jinak nepodívali. Mezi jejich klienty patří prezidentský kandidát i výtvarníci pořádající happeningy. Drony ve filmu monitorují elektrárny, nosí luxusní kabelky na přehlídce místo modelek nebo sprejují ze vzduchu Petřínskou rozhlednu. Když se však jeden z hrdinů rozhodne využít dron k něčemu úplně jinému, situace ve firmě se začne komplikovat.

zdroj: Falcon

Píseň jmen
Martin poznal svého adoptivního bratra Dovidla v devíti letech, kdy v Evropě zuřila druhá světová válka. Dovidl, stejně starý polský Žid, který našel útočiště v jeho rodině, byl neuvěřitelně nadaným houslistou. Ve svých jednadvaceti letech měl zažít svůj velký londýnský debut, ale těsně před ním záhadně beze stopy zmizel, což velice zostudilo celou jeho rodinu. Skoro po čtyřiceti letech je Martin svědkem představení mladé houslistky a je překvapen, protože pozná, že tuto partituru ji nemohl naučit nikdo jiný než Dovidl. To ho přiměje vydat se na dalekou cestu, která jej dovede k odhalení šokujícího tajemství.

zdroj: Bohemia Motion Pictures

Attila
Příběh Attily Végha je příběhem dřiny, odhodlání, síly, ale také příběh přátelství, která zůstanou po celý život. V rámci chystaného dokumentu uvidí divák nejen sportovní kariéru, ale také boj s životem samotným a boj o možnost vůbec sportovní kariéru mít. V příběhu narazíme na vlny úspěchy, ale také na vlny proher a zoufalství. Dokumentární film v neposlední řadě velmi podrobně sleduje přípravu na zápas století proti Karlosu „Terminátorovi“ Vémolovi a zápas samotný.

zdroj: Bohemia Motion Pictures

Super mazlíčci
Starosta města se totiž zbláznil. Rozhodl se vyhnat všechny živé obyvatele a z jejich domova udělat město robotů.

zdroj: Bioscop

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)
Kam zajít na Modelář
Kam zajít na Píseň jmen
Kam zajít na Attila
Kam zajít na Super mazlíčci

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)
Fanklub Modelář
Fanklub Píseň jmen
Fanklub Attila
Fanklub Super mazlíčci

Zatím bez komentáře, buďte první!