Filmové premiéry: Pátrání po zakletém princi a netradiční cestovní agentura
zdroj: Cinemart

Filmové premiéry: Pátrání po zakletém princi a netradiční cestovní agentura

1. 1. 2020 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Touha po vysvobození zakletého prince v nové české pohádce, Nenávist jako nový pohled na klasický horor a možnost zopakovat si nejkrásnější životní okamžiky. První týden nového roku přináší tři filmové premiéry.

Zakleté pírko
Aninka (Anastázie Chocholatá) žije na statku se dvěma nafoukanými sestrami, kterým musí sloužit. Jednoho dne najde pírko, jehož pomocí si přivolá prince Vítka (Petr Urban), zakletého do ptačí podoby. Když zlé sestry zjistí, že se Aninka schází s pohledným mladíkem, pírko jí vezmou, zničí a Vítek zmizí. Jedinou možností, jak zlomit prokletí, je, že ho Aninka najde kdesi ve světě. A tak se dívka vydává na cestu za záchranou svého milého. Jejím průvodcem se stává vodník (Lukáš Pavlásek), jehož na počátku putování zachrání před zlým sedlákem (Václav Svoboda). Společně prožijí řadu dobrodružství i legrace. A přestože vodnická kouzla dokáží Anince pomoci, jak k uzdravení nemocných, tak na obranu proti loupežníkům, k záchraně Vítka bude potřeba především pravá láska.

zdroj: Cinemart

Nenávist
Když někdo zemře v náručí ukrutného hněvu… zrodí se kletba. Kletba se usídlí v místě smrti. Ti, kteří se s ní setkají, budou pohlceni její zuřivostí. Nový pohled na klasický horor v produkci Sama Raimiho a režii Nicolase Pesce.

zdroj: Falcon

Tenkrát podruhé
Jakou dobu byste chtěli zažít, kdybyste měli tu možnost? Před tuto otázku je postaven Victor, když od svého syna dostane dárkový poukaz agentury Time Travelers. Ta s pomocí filmových kulis a herců dokáže zinscenovat jakoukoli epochu a zprostředkovat svým klientům setkání se slavnými osobnostmi dějin dle jejich přání. Zatímco jiní zákazníci se chtějí podívat na dvůr Ludvíka XVI. či povečeřet s Hitlerem, Victor touží vrátit se do nespoutaných sedmdesátých let, a ještě jednou prožít první rande se svou ženou – dobu, kdy v něm dokázala vidět víc než jen nudného páprdu v pruhovaném pyžamu. Chytrá a zábavná love story vypráví o tom, co by se mohlo stát, kdybychom si mohli zopakovat ty nejkrásnější okamžiky. Je to potřeba k tomu, abychom se znovu zamilovali?

zdroj: Aerofilms

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Zakleté pírko
Kam zajít na Nenávist
Kam zajít na Tenkrát podruhé

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Zakleté pírko
Fanklub Nenávist
Fanklub Tenkrát podruhé

Zatím bez komentáře, buďte první!