Filmové premiéry: Nový plán útěku a rodinné setkání
zdroj: Forum Film CZ

Filmové premiéry: Nový plán útěku a rodinné setkání

23. 7. 2018 – 15:15 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Sylvester Stallone a nový plán útěku, poslední setkání na rodinné chatě a tajné high-tech zařízení pro bohatou klientelu podsvětí. V tomto týdnu na nás čekají 3 filmové premiéry.

Plán útěku 2
Ray Breslin (Sylvester Stallone) je neustále na útěku - živí se totiž testováním nedostatků zabezpečovacích systémů ve věznicích. Uplynulo už několik let, kdy se stal obětí zrady a musel sáhnout až na dno svých sil, aby unikl z nechvalně známé prosklené Hrobky. Po tomto úspěchu mu prestiž ještě stoupla, získal množství nových zakázek a nyní čelí nové velké výzvě. Jeden z členů jeho týmu zmizí a ocitne se v tajném technologickém zařízení s příznačným názvem Hádes.

Tajemná organizace v něm vězní unesené osoby, které disponují důležitými informacemi nevyčíslitelné hodnoty. Bohatí obchodníci, tajní agenti, politici i mezinárodně hledaní zločinci - nikomu z nich se zatím nepodařilo dostat se ven. Jediná cesta pro Raye Breslina tak znovu vede směrem dovnitř...

zdroj: Forum Film CZ

Chata na prodej
Rodiče prodávají starou rodinnou chatu, pro kterou už nemají využití. Před předáním chaty novému majiteli se však matka (Ivana Chýlková) zarazí, co by to byli za rodinu, kdyby na chatě neuspořádali poslední pořádnou rodinnou slezinu? Zbytek rodiny neprojevuje přílišné nadšení, rodinná setkání bývají vždy dost náročná. Děda (Jan Kačer) už je duchem spíše nepřítomen, otec (David Vávra) rodinné akce odmítá, syn (Jan Strejcovský) je věčně přiopilý a ironicky glosuje svět kolem sebe včetně rozpadajícího se vztahu s jeho přítelkyní (Judit Bárdos). Jediná babička (Jana Synková) má opravdový zájem, ale pokládá všem až příliš upřímné dotazy. Dcera (Tereza Voříšková), stále pochybující o svém životě, na chatu pozve svého úspěšného německého přítele (Michael Pitthan), který se jediný na rodinný výlet těší. Představa rodinné idyly rychle skončí. Opravdové dobrodružství začne těsně nad ránem, když rodina zjistí, že se kamsi vytratil dědeček. Stopy vedou do lesa…

zdroj: Cinemart

Hotel Artemis
Hotel Artemis je přísně tajné high-tech zdravotnické zařízení, určené výhradně pro bohatou klientelu podsvětí. Manažerka Jean Thomas (Jodie Foster) vládne „hotelu“ tvrdou rukou. Jejími klienty jsou vrazi, gangsteři a zločinci nejtěžšího kalibru. Exkluzivní služby pro pacienty zahrnují třeba nová játra vytvořená 3D tiskárnou. Samozřejmě za neméně exkluzivní cenu.

Po urgentní hospitalizaci legendárního zločineckého bosse Oriana Franklina se z dříve bezpečného místa pro zločince stává to nejnebezpečnější.

zdroj: Bioscop

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Plán útěku 2
Kam zajít na Chata na prodej
Kam zajít na Hotel Artemis

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Plán útěku 2
Fanklub Chata na prodej
Fanklub Hotel Artemis

Zatím bez komentáře, buďte první!