Filmové premiéry: Dvojice podvodnic a animák plný domácích mazlíčků
zdroj: Forum Film CZ

Filmové premiéry: Dvojice podvodnic a animák plný domácích mazlíčků

19. 6. 2019 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvojice podvodnic, kterým jde jen a jen o peníze, pokračování úspěšného animáku plného domácích mazlíčků, dramatický životní příběh legendárního fotbalisty Berta Trautmanna a drogově závislý pankáč ve střetu s tvrdou realitou. Tento týden přináší 4 filmové premiéry.

Podfukářky
Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů a přesně takové miluje okouzlující Angličanka Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabaná Američanka Penny (Rebel Wilson). Nejde jim o lásku, ale jen a jen o peníze ... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější?

zdroj: Forum Film CZ

Tajný život mazlíčků 2
Teriér Max se horko těžko vyrovnal se skutečností, že není jediným oblíbencem své paničky Katie, a už jsou na obzoru další nečekané změny. Nejdřív se k nim nastěhoval ten chlap, pak Katie začala tloustnout, na nějaký čas odjela, a když se vrátila, přivezla s sebou miminko. Jelikož bylo naprosto bezbranné a neschopné, začal ho Max na každém kroku hlídat a chránit. Z ustavičných starostí si vytvořil nervový tik, na který veterinář Maxovi naordinoval pobyt na venkově. Veliká chyba! Pobyt v přírodě znamená pro každé městské zvíře doslova peklo, tvořené nepřátelskými venkovany (nejhorší jsou krocani). Ani Maxovi kamarádi z prvního dílu nezažívají zrovna dobré časy. Jeho psí láska Brigitte dostane na hlídání Maxovu nejoblíbenější hračku, která jí spadne do bytu plného vzteklých koček, a ona se pro ni musí v přestrojení právě za kočku vydat. Panička bílého králíka Snížka se zase zhlédla v superhrdinech, a tak ho obléká do směšných oblečků. To by Snížkovi až tak nevadilo, kdyby za ním kvůli jeho superhrdinské pověsti nepřišla fenka Daisy a nepožádala ho o pomoc s misí, na kterou králík nemůže stačit. Jestli mají obstát, musí se Max, Brigitte a Snížek postavit svým vlastním strachům a obavám. V první řadě ale zažijí kupu psí, kočičí, křeččí a ptačí srandy v příběhu, po němž se už nikdy na své chlupaté parťáky nebudete dívat stejnýma očima.

zdroj: Cinemart

Brankář
Brankář přináší dramatický životní příběh legendárního fotbalisty Manchester City Berta Trautmanna, který se v poválečné Anglii prosadil navzdory svému německému původu. Příběh muže, který miloval fotbal, Anglii a ženu svého života Margaret, a díky svým výjimečným schopnostem a vytrvalosti se dokázal z nenáviděného „nácka“ stát britským národním hrdinou. Bert Trautmann se narodil v Německu v roce 1923 a během války se jako výsadkář aktivně zapojil do bojů. Ke konci války byl zajat britskými vojáky a držen v táboře, kde si všimli jeho talentu. Navzdory počáteční nenávisti fanoušků působil v týmu Manchesteru v letech 1949 až 1964. Zlom v jeho kariéře přišel v roce 1958 ve finále Anglického poháru, kdy pro svůj tým vybojoval vítězství, když dohrál zápas navzdory život ohrožujícímu zranění. On a jeho životní láska Margaret ale musí čelit i dalším ranám osudu…

zdroj: Film Europe

Punk je hned!
Drogově závislý pankáč Kwička žije se svojí družkou a synem v rozpadajícím se podnájmu. Jeho alternativní způsob života se střetne s tvrdou realitou, když dostane dopis od sociální péče s výstrahou, že mu bude dítě odebráno. Kwička se pokusí věci napravit, ale jeho impulzivní chování promění snahu o záchranu ve volný pád. Režijní debut Juraje Šlauka se inspiruje osudy lidí žijících na periferii.
Film, inšpirovaný detailne odpozorovaným životom pankáčov prebývajúcich na periférii, rozpráva príbeh tridsaťročného drogovo závislého Kwička, ktorý žije v rozpadajúcom sa podnájme so svojou družkou a dvojročným synom. Jeho idylický svet jedného dňa ostro narazí na hranu všeobecne platných pravidiel. Svojim impulzívnym správaním, ktoré neráta s dôsledkami, svoj život postupne mení na voľný pád.

zdroj: i/o post

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Podfukářky?
Kam zajít na Tajný život mazlíčků 2?
Kam zajít na Brankář?
Kam zajít na Punk je hned!?

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Podfukářky
Fanklub Tajný život mazlíčků 2
Fanklub Brankář
Fanklub Punk je hned!

Zatím bez komentáře, buďte první!