Filmové premiéry: Brutální návrat úspěšné hororové série a marvelovský Thor
zdroj: Vertical Entertainment

Filmové premiéry: Brutální návrat úspěšné hororové série a marvelovský Thor

25. 10. 2017 – 10:20 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Thor uvězněn na opačném konci vesmíru, pokračování známé hororové série, pokorný film o obyčejných lidech a nezkroceném místě mimo civilizaci, dobrodružství fascinujících obyvatel planety Země, pohraniční kriminální skupina a svobodná matka, která prochází životní krizí. Tento týden přináší 6 filmových premiér.

Thor: Ragnarok
Thor je uvězněn na opačném konci vesmíru bez svého mocného kladiva a je nucen pustit se do závodu s časem, aby se vrátil včas do Asgardu a zastavil Ragnarok - zkázu svého domova a konec asgardské civilizace - který se snaží rozpoutat mocný nový nepřítel, nemilosrdná Hela. Předtím ale musí přežít smrtící gladiátorskou soutěž, v níž se ocitá tváří v tvář svému bývalému spojenci z řad Avengers - neuvěřitelnému Hulkovi.

zdroj: Falcon

Jigsaw
Zohavená těla se začnou objevovat na různých místech ve městě. V průběhu vyšetřování všechny důkazy jednoznačně ukazujína jednoho muže: Johna Kramera. Jak to jen může být možné? Muž zvaný Jigsaw je totiž více než 10 let po smrti. Pokračování známé hororové série SAW je tu znovu.... Těšte se, budete se bát.

zdroj: Vertical Entertainment

Western
Meinhard je samotářský dělník, který život pozoruje s nečitelným úsměvem zpovzdálí. Nikde se necítí doma, nečiní mu tedy velký problém přijmout šichtu v zapadlém koutě Bulharska, kde má německá parta v těžkých podmínkách vybudovat vodní elektrárnu. Odlehlá divočina, jazyková bariéra a cizinci, kteří o něm nic nevědí, umožní Meinhardovi vyprávět o sobě jiný příběh a vystupovat jako hrdina a ochránce slabých. V místě, kde si lidé lépe rozumějí beze slov, pocítí naléhavou touhu někam patřit. I za cenu toho, že si znepřátelí krajany, kteří na domorodce hledí svrchu a nijak se nenamáhají udržovat dobré vztahy.

zdroj: Film Europe

Earth: Den na zázračné planetě
Snímek z produkce BBC Earth Films, tvůrců Zázračné planety (od r. 2006), představuje divákům všech věkových kategorií nezapomenutelné hrdiny: mládě zebry, snažící se překonat rozvodněnou řeku; pandu, která usměrňuje svého hravého potomka; rodinu vorvaňů, s oblibou pospávající ve svislé poloze; lenochoda toužícího po lásce a mnoho dalších. Během jediného dne putujeme spolu se sluncem od nejvyšších hor k těm nejvzdálenějším ostrovům, z hlubin exotické džungle až do labyrintů velkoměst. V každém koutě Země nacházíme fascinující obyvatele, k jejichž dobrodružstvím se díky revoluční technologii dostáváme blíže, než jsme si kdy dokázali představit.

zdroj: Aerofilms

Čára
Adam Krajňák je otcem rodiny a zároveň také hlavou pohraniční kriminální skupiny, která pašuje přes slovensko-ukrajinskou hranici cigarety. V tomto okruhu nejbližších zastává nenahraditelnou roli starajícího se důvěrníka, ale také zásadového a nekompromisního vůdce, jemuž v rozhodujících okamžicích nechybí sebevědomí a temperament. Klidný souběh obou prolínajících se světů se však se vzrůstající nervozitou, obklopující nejistou budoucnost s nově budovanou hranicí schengenského prostoru, začíná pomalu otřásat. A když pak jedna z pašeráckých dodávek ztroskotá, spustí se nezastavitelná lavina událostí, během níž bude muset Krajňák zpochybnit své vlastní mezníky, které dosud nechtěl překročit.

zdroj: Bontonfilm

Absence blízkosti
Hedvika (Jana Plodková) je svobodná matka tříměsíční Adélky, která prochází životní krizí. Podvědomě cítí, že má raději svého psa než vlastního potomka, a v pořádku není ani její vztah s matkou. Po období vnitřního zmatení si uvědomí, že její hlavní problém spočívá v absenci mateřské blízkosti. Když jedné noci nalezne rodičovské deníky svého zesnulého otce, kde zaznamenával rané dětství své dcery, rozhodne se Hedvika jejich láskyplný obsah využít jako terapii. Začne deníky intenzivně číst, jezdit na místa v nich popisovaná, a pomalu začíná vidět některé věci jinak...

zdroj: Total Film

Nevíte, která kina ve vašem okolí vysílají premiérové snímky tohoto týdne? Mrkněte na Dokina.cz:
Kam zajít na Thor: Ragnarok
Kam zajít na Jigsaw
Kam zajít na Earth: Den na zázračné planetě
Kam zajít na Čára
Kam zajít na Absence blízkosti

Staňte se fanoušky premiérových filmů:
Fanklub Thor: Ragnarok
Fanklub Jigsaw
Fanklub Western
Fanklub Earth: Den na zázračné planetě
Fanklub Čára
Fanklub Absence blízkosti

Zatím bez komentáře, buďte první!