Fanynky, pozor! Liam Payne bude opět k mání
zdroj: tisková zpráva

Fanynky, pozor! Liam Payne bude opět k mání

6. 5. 2013 – 10:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devatenáctiletý zpěvák chlapecké skupiny One Direction se rozešel se svou přítelkyní, čtyřiadvacetiletou tanečnicí Danielle.

Sociální sítě žijí rozchodem Liama Payna a Danielle Peazer. Pár spolu randil od roku 2010, kdy se seznámil během natáčení talentové show X-Factor.

Podle dostupných informací se na rozchodu domluvili před několika týdny. Předcházel tomu přibližně dvouhodinový dialog, který se točil především kolem Liamova hektického pracovního vytížení.

Danielle Peazer zdroj: tisková zpráva

„Opravdu se snažili, aby to fungovalo, ale prostě to nešlo. Minulý měsíc měli vážný rozhovor a nakonec dospěli k závěru, že nemají žádný důvod ve svém vztahu pokračovat,“ uvedl zdroj blízký páru. „Liam je až do listopadu na turné a i Danielle je velmi zaneprázdněna, takže se prakticky nevídali,“ dodal.

Připomeňme, že první velké problémy měli Liam a Danielle už v září loňského roku. Důvodem pro ukončení vztahu se tehdy stala skutečnost, že je od sebe dělila příliš velká vzdálenost. Na prosincovém koncertu One Direction v Madison Square Garden se však opět dali dohromady.

Zatím bez komentáře, buďte první!