Fanynky One Direction pozor! Kluci představili svůj vlastní parfém
zdroj: tisková zpráva

Fanynky One Direction pozor! Kluci představili svůj vlastní parfém

10. 6. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Tak to je pecka! Tohle bude zřejmě jeden z nejprodávanějších parfémů za poslední dobu. Britsko-irská skupina vytáhla do boje se svou vlastní vůní. Holky, těšte se!

One Moment - tak zní název nové vůně, kterou pětice kluků představila na akci minulý týden v Londýně. V dárkovém balíčku, který byl na akci k dostání, byl mimo jiné i diář One Direction a další atributy s jejich jmenovkou.

Krabička i skleněný obal na parfém je jak jinak než v růžové barvě, což jistě fanynky ocení, stejně tak vůni nesoucí se v letním duchu. "Parfém 1D nese název...One moment! A voní jako letní den...," uvedl na svém Twitteru jeden ze členů skupiny Harry Styles.

Parfém One moment zdroj: Profimedia

A z čeho se opravdu vůně skládá? Jde převážně o ovocné složky růžového grepu, lesních plodů a červeného rybízu, dále obsahuje pyžmo, dřevo a bílou pačuli.

"Celá skupina pracovala s týmem parfumérů, aby vybrali své oblíbené vůně, které nakonec vytvořily živou a hravou ovocnou vůni, která charakterizuje podstatu One Direction," uvedli spolutvůrci v prohlášení.

Parfém bude v USA v prodeji na podzim tohoto roku, tak snad se ho brzy dočkají i české Directionerky.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku