Ewa Farna předvedla sexy tvary i zlato v hrdle v přímém přenosu
zdroj: Profimedia

Ewa Farna předvedla sexy tvary i zlato v hrdle v přímém přenosu

16. 4. 2013 – 12:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Nejmladší porotkyně soutěže Česko Slovenská SuperStar konečně všem ukázala, že v porotě není jen pro okrasu. Velmi těžkou píseň I Will Always Love You od Whitney Houston zvládla s přehledem a lehkostí.

Devatenáctiletá zpěvačka byla poslední dobou pravidelně kritizována za své vystupování v soutěži, ale i za svou postavu. Možná několik kil za poslední dobu nabrala, ale to její postavu dělá ještě ženštější a sexy.

Ewa se v přímém přenosu na adresu bulváru vyjádřila, že chápe že o něčem musí stále psát, ale ať laskavě respektují její práci. Bulvár je ale bulvár a respekt je to poslední, o co v něm jde.

Ewa Farna zdroj: tisková zpráva

Zpěvačka má velké sympatie ke slovenskému soutěžícímu Štefanovi Pčelárovi a při hodnocení jeho výstupů to na sobě Ewa nechává znát. Spíše je to ale pro pobavení diváků, kteří jsou na jejich laškování již zvyklí. Kdo se Ewě ve skutečnosti líbí, je zatím pro všechny záhadou.

Naposledy se psalo o jejím vztahu s Tomášem Klusem, předtím s Marcusem Tranem a prý již osmnáct měsíců s nikým nechodila. Možná ji právě SuperStar přihraje novou lásku, necháme se překvapit.

 

...

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku