Ewa Farna na sebe práskla, za co nejvíc utrácí: Za drahé potraviny a pití!
zdroj: Profimedia

Ewa Farna na sebe práskla, za co nejvíc utrácí: Za drahé potraviny a pití!

11. 8. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednadvacetiletá zpěvačka má velkou slabost pro vybraná jídla a vína. Podle svých vlastních slov preferuje kvalitu a na cenu vůbec nehledí.

Ewa svůj kladný vztah k vínu demonstrovala i tím, že společně s Františkem Segradem nazpívala zbrusu nový singl k pokračování seriálu Vinaři. "Kdyby to byl seriál Pivaři, do toho bych asi nešla. Víno je totiž alkohol, který mám ráda," svěřila serveru iDNES.cz.

Kromě toho zbožňuje rovněž dobré jídlo. Podle svých vlastních slov tak utrácí především za drahé pochutiny a pití.

Kdo by se ovšem myslel, že Farna se stravuje převážně v restauracích, ten by se mýlil. Vaření ji baví natolik, že dokonce absolvovala kuchařský kurz Zdeňka Pohlreicha, kterého velmi obdivuje.

"Prostě on je dle mého názoru nejlepší," konstatovala a dodala, že nejraději má jeho recept na kachní prso s balsamikovou redukcí a čočkový salát.

V polských médiích se nedávno objevily spekulace, podle kterých Ewa přijala žádost o ruku od svého přítele Martina Chobota. Ona to však rezolutně popřela s tím, že o svatbě zatím nepřemýšlí. Prstýnek, který v současné době nosí, prý rozhodně zásnubní není.

"Je to hezký tak, jak to je. Vztah se nemusí vyvíjet tak, aby to všichni viděli," řekla novinářům na tiskové konferenci TV Prima.

Zatím bez komentáře, buďte první!