Ewa Farna je zpět! Zpívala pro půl miliónu lidí vedle Nelly Furtado
zdroj: Profimedia

Ewa Farna je zpět! Zpívala pro půl miliónu lidí vedle Nelly Furtado

8. 8. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Ewa o sobě konečně dala zase vědět a hned megalomanským úspěchem, který by jí mohla závidět leckterá zpěvačka.

Před pár dny se jedné z nejtalentovanějších českých zpěvaček podařila opravdu neuvěřitelná věc, když si zazpívala v polském Štětíně pře půl miliónem diváků! A aby toho nebylo málo, jako další hvězda večera, samozřejmě ta hlavní, byla populární kanadská zpěvačka Nelly Furtado. Obě dámy vystoupily na akci milovníků plachetnic Final Regat Wielkich Zaglowcow, kam si je vyžádali sami organizátoři.

Devatenáctiletá Ewa byla z takového počtu účastníků překvapená, protože něco takového ještě nezažila a hodinový koncert zvládla bravurně. "Dostala jsem nabídku a neváhala jsem. Vybral si mě management Nelly Furtado společně s ní. Organizátoři mi oznámili, že očekávají 400 tisíc lidí, což jsem si vůbec nedokázala představit. Nakonec jich přišlo ještě víc. Byl t ocelosvětový sjezd jachtařů a nemohla jsem se dočkat, co to bude. V Polsku vystupuju velmi často, koncerty jsou tam skvělé, ale tolik lidí jsem si vůbec nedokázala představit," svěřila se se svým zážitkem Ewa.

Ewa Farna zdroj: tisková zpráva

I když o zpěvačce média v současné době téměř nepíšou, neznamená to, že by si užívala jen volna a zábavy. V současné době natáčí album, na kterém tvrdě pracuje a spatřit světlo světa by mělo na začátku listopadu. Fanoušci se mají na co těšit a Ewa je ani neošidí pořádnými koncerty, které pro ně chystá. 

Konečně o sobě zpěvačka nedává vědět pouze kvůli porotcovství v Superstar, kde byla často kritizována za své výroky a kypřejší tvary, ale díky svému skvělému zpěvu. Zde je malá ukázka z akce, která nemá obdoby v Čechách ani na Slovensku!

zdroj: youtube.com

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku