Éterická zpěvačka Victoria: Druhé dítě na cestě!
zdroj: tisková zpráva

Éterická zpěvačka Victoria: Druhé dítě na cestě!

12. 4. 2013 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Devětadvacetiletá zpěvačka je opět těhotná. Její čtyřletý syn David se tak může těšit na sourozence.

Victorii se prý podařilo otěhotnět v úplně stejném období jako poprvé. „Považuju to za výhodu být mladá maminka. Odbudu si to co nejdřív a později si budu moct zase užívat života," řekla serveru iDNES.cz.

Ještě před několika lety si přitom stěžovala, že s výchovou prvního dítěte jí musí pomáhat její matka. Victoriin partner Thomas Blyth totiž pracuje v Jižní Koreji, takže zpěvačka byla na miminko sama. Příjemný nebyl ani porod - ten sice proběhl bez větších komplikací, ale trval takřka dva dny. Navzdory těmto okolnostem se Victoria už tenkrát nechala slyšet, že by do toho klidně šla znovu. Nyní se jí tedy její přání splnilo.

Victoria zdroj: tisková zpráva

Dodejme, že Victoria se momentálně chystá vyrazit na celorepublikové turné Funk Funky Tour. To by mělo odstartovat 14. 5. prvním koncertem v Liberci a pro budoucí rodičku by mohlo představovat velkou zátěž. Kráska s africkými kořeny je nicméně už ve druhém trimestru (obecně pokládaném za nejpříjemnější i nejklidnější období těhotenství) a podle svých vlastních slov se cítí lépe, než kdy předtím. Doufejme tedy, že vše proběhne hladce.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku