Dvojnásobná maminka Jamie King: 'Cítím se, jako bych měla halucinace'
zdroj: Profimedia

Dvojnásobná maminka Jamie King: 'Cítím se, jako bych měla halucinace'

4. 9. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jamie a její manžel Kyle Newman 16. července přivítali na svět své druhé dítě – syna Lea. Šestatřicetiletá herečka tak neví, kam dřív skočit.

Krátce po svatbě s Newmanem se King nechala slyšet, že chce minimálně tři děti. Nyní, když už má dvě, to ale možná ještě přehodnotí. Podle svých vlastních slov je totiž naprosto vyřízená.

"Cítím se, jako bych měla halucinace… Je to, jako bych tu byla a současně nebyla," svěřila magazínu Entertainment Tonight minulý pátek na akci Birchbox Road Trip Pop-Up.

"Ale je to úžasné… Když si myslíš, že už nic nemůžeš milovat hlouběji a pak najednou si uvědomíš, jak moc toho tvoje srdce ještě zvládne," dodala.

Není bez zajímavosti, že Leovou kmotrou se stala Taylor Swift. Poté co Jamie viděla, jak jí to s miminkem jde – a vyslechla několik jejích inspirativních projevů k fanouškům – o ní prohlásila, že bude "úžasnou matkou".

„Opravdu si to myslím… Už jste jí někdy slyšeli mluvit na koncertě? Už teď jsem příznivcem čehokoliv, co se ve svém životě rozhodne udělat," řekla nadšeně.

Tak Taylor, vlohy k mateřství evidentně máš - teď by to ještě chtělo přijít do jiného stavu!

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku