Dva ruští vtipálci si vystřelili z Eltona Johna. Neuvěříte, co mu provedli
zdroj: Profimedia

Dva ruští vtipálci si vystřelili z Eltona Johna. Neuvěříte, co mu provedli

17. 9. 2015 – 11:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavný zpěvák se stal obětí nejapného žertu. Pánové známí jako "Vova" a "Lexus" mu zavolali a vydávali se za prezidenta Vladimira Putina a jeho mluvčího.

Elton John během nedávné návštěvy Ukrajiny zkritizoval Putinův postoj ke gayům a při této příležitosti prohlásil, že by si s ním na toto téma rád promluvil. Pár dní poté se médiím pochlubil tím, že ruský prezident se mu skutečně ozval. Kreml to ovšem popřel.

Nyní vyšlo najevo, že tím, kdo mu volal, byli ve skutečnosti známí vtipálci Vladimir "Vovan" Krasnov a Alexei "Lexus" Stolyarov. Část inkriminovaného rozhovoru byla včera v noci odvysílána v talk-show Vecherny Urgant.

"Jsem muzikant a filantrop a humanista. Nejsem politik, ale rád bych si sednul s prezidentem a probral s ním tyto věci tváří tvář, protože si myslím, že společně bychom mohli vyřešit mnoho problémů," říká Elton muži, kterého považuje za Putinova mluvčího Dmitrije Peskova.

"Můj životní postoj je takový, že gayové by měli být zahrnuti do všech oblastí života a mít základní práva," pokračuje. "Miluji Rusko, je součástí mého života od roku 1979 a já jen chci přispět ke zlepšení této situace, pokud budu moci."

Krasnov se už dříve pochlubil ruským novinám Komsomolskaya Pravda, že celou věc pečlivě naplánovali.

"Alexei skvěle mluví anglicky, takže se představil jako Peskov s tím, že náš rozhovor bude překládat. Já byl Vladimir Putin. Nechtěli jsme mu volat v noci – to bylo 17:30 moskevského času. V té době byl už zpátky v Londýně ve svém nahrávacím studiu," konstatoval.

Nu, vyšlo jim to perfektně. Interpret hitu Nikita o této konverzaci dokonce prohlásil, že byla nejúžasnější a nejkrásnější v jeho dosavadním životě…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku