Drew Barrymore přišla o sestru
zdroj: tisková zpráva

Drew Barrymore přišla o sestru

1. 9. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jessica Barrymore před několika týdny zemřela na intoxikaci léky. Bylo jí sedmačtyřicet let.

Přestože Jessica je mrtvá už měsíc, zpráva o jejím tragickém skonu pronikla na veřejnost teprve nyní. Její příbuzní se ji totiž snažili co nejdéle tajit.

Drew Barrymore prý se svou nevlastní sestrou udržovala minimální kontakt. „Znala jsem ji jen zběžně. I tak je mi to ovšem strašně líto a přeji jí i jejím nejbližším pokoj a mír,“ řekla hvězda Charlieho andílků.

Drew Barrymore zdroj: tisková zpráva

Z dostupných informací plyne, že Jessice se stala osudnou kombinace alkoholu a různých druhů medikamentů. V její krvi byl nalezen metamfetamin, nordiazepam, metadon a tramadol.

„Rozhodně si ale nemyslím, že se chtěla zabít. Podle mě šlo o nešťastnou nehodu, stejně jako v případě Heatha Ledgera,“ prohlásil Jessicin bratr John Barrymore.

Připomeňme, že ihned po Ledgerově smrti se objevila řada spekulací, podle kterých slavný herec z tohoto světa odešel dobrovolně. Mluvčí lékařského týmu Ellen Borak však později uvedla, že o sebevraždu nešlo. „Ledgerovu smrt nezavinilo nadměrné množství některého z léků, ale jejich společný kumulativní účinek,“ podotkla.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku