Drew Barrymore otevřeně promluvila o svém zápasu s poporodními depresemi
zdroj: Profimedia

Drew Barrymore otevřeně promluvila o svém zápasu s poporodními depresemi

25. 10. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Slavná herečka se před časem měsíci stala dvojnásobnou maminkou. Období po druhém porodu však bylo mnohem náročnější, než po tom prvním.

Drew své dvě dcerky – tříletou Olive a osmnáctiměsíční Frankie – nadevše miluje, ale připouští, že rodičovství není vždy jednoduché.

"Po porodu Olive jsem deprese neměla, takže když jsem neměla tušení jaké to je, protože jsem se cítila skvěle,“ prozradila magazínu People. „Podruhé – s Frankie – to bylo jako 'Oh, hej, tak teď už vím o čem lidé mluví. Chápu. ' Bylo to něco naprosto jiného. Opravdu jsem se dostala pod mrak."

Tento stav naštěstí netrval moc dlouho – prý asi jen šest měsíců. Barrymore bojovala a navzdory všem obtížím se jí stále dařilo žít rodinný život, který označuje za "dokonalý a současně naprosto nedokonalý." Velkou oporou jí při tom byl její manžel Will Kopelman.

"Upřímně řečeno, nevím, jak to mají jiné páry, ale já ho opravdu ráda sleduji, jak hraje roli otce," konstatovala hvězda filmu Věčný příběh a dodala:

"Vím, že každý říká, že na prvním místě máte mít svůj partnerský život, ale já jsem opravdu ráda, že všechno je o dětech. Možná je to jen kompenzace za mé vlastní dětství (Drew začala točit už v sedmi, takže podle svých slov žádné neměla, pozn. red.), ale právě teď se plně soustřeďujeme na rodičovství."

No, snad to tak vyhovuje i Willovi… v opačném případě bychom brzy mohli psát o jejich manželské krizi. A to bychom neradi.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku