Dovolená Justina Biebera a narozeninová oslava Cary Delevingne
zdroj: tisková zpráva

Dovolená Justina Biebera a narozeninová oslava Cary Delevingne

10. 8. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

To nejlepší ze sociálních sítí: Chcete vědět, jaké zajímavé příspěvky se během uplynulého týdne objevily na profilech vašich oblíbených osobností? Přečtěte si následující článek a dozvíte se to!

Justin Bieber

Justin Bieber na Instagramu zveřejnil několik povedených snímků ze své dovolené na Havajských ostrovech. Na jednom z nich se koupe s nafukovacím plameňákem, zatímco jiný ho zachycuje ve společnosti sexy dívek v bikinách. Beliebers ovšem nejvíc nadchnuly zpěvákovy nejnovější nahé fotky, které se před několika dny objevily snad ve všech bulvárních magazínech.

Justin Bieber se koupe zdroj: Instagram

Justin Bieber zdroj: Instagram

Kylie Jenner 

Fanoušci Kylie Jenner už na Instagramu nemohou komentovat její fotografie. Osmnáctiletá modelka tuto funkci totiž deaktivovala. Zajímá vás, co jí k tomu vedlo? Přečtěte si její vysvětlení:

Kylie Jenner zdroj: Twitter.com

Petra Faltýnová

Petra Faltýnová se pochlubila „dárečkem“, který dostala od svého současného partnera Davida – automobilem BMW 740 XLD. „…#JenomMoje #TohleVracetNEMUSIM #DarekSnu #PanBozsky…“ připsala ke krátkému videu zachycujícím předání dotyčného prezentu.

Petra Faltýnová a její dárek zdroj: Instagram

Cara Delevingne

Na sociálních sítích se objevilo několik momentek z oslavy čtyřiadvacátých narozenin britské supermodelky Cary Delevingne. Té se zúčastnil například Ed Sheeran, Margot Robbie či Karen Fukuhara. A zdá se, že to byla pořádná divočina – nechyběla ani oblíbená „kulturní vložka“ v podobě nahé ženy vyskakující z dortu.

Cara Delevingne zdroj: Instagram

Anne Hathaway

Anne Hathaway se vyjádřila k tématu shazování poporodních kil. Ve svém emotivním prohlášení mj. uvedla, že přibrat během těhotenství na váze rozhodně není žádná hanba a i pokud někomu následné hubnutí trvá déle, než očekával, nemělo by to být považováno za ostudu. „Těla se mění. Orgány se zvětšují. Orgány se zmenšují. Je to všechno láska (nedovolte, aby někdo říkal něco jiného) Peace xx #noshame #lovewhatyouhavebeengiven (sic),“ uzavřela.

Anne Hathaway zdroj: Instagram

Tereza Kerndlová

Tereza Kerndlová je nejen úspěšná zpěvačka, ale evidentně i šikovná rybářka. S jedním ze svých úlovků – kaprem – se dokonce vyfotila a výsledný snímek vystavila na Facebooku. „Chycen na chleba u nás v jezírku, ale jsou tam i větší kusy… Snědli jsme ho nebo jsme ho pustili?“ otázala se svých followerů.

Tereza Kerndlová zdroj: Facebook

David Beckham

David Beckham vypustil do éteru roztomilé taneční video, ve kterém účinkuje jeho jedenáctiletý syn Cruz. „@davidbeckham, tvůj syn se opravdu pohybuje jako Jagger,“ komentoval ho jeden uživatel. Jak Cruzuv výkon hodnotíte vy?

David Beckham zdroj: Instagram

Zatím bez komentáře, buďte první!