Dospívající dcera Johnnyho Deppa přiznala, že není jen na kluky
zdroj: Instagram

Dospívající dcera Johnnyho Deppa přiznala, že není jen na kluky

26. 8. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Lily-Rose se zapojila do projektu The Self Evident. Ten si klade za cíl shromáždit fotografie 10 000 Američanů, kteří se nepokládají za 100% heterosexuální. Co na to říká její slavný otec?

Inkriminovaný projekt vytvořil umělec iO Tillett Wright. A právě ten na svém Instagramu informoval o účasti Deppovy dcery.

"Jsem tak hrdý na svou holčičku @lilyrose_depp. Rozhodla se, že chce být v @selfevidentproject, protože se pohybuje někde na rozsáhlém spektru (LGBTQA, pozn. red.) a já jsem opravdu šťastný, že ji mohu přivítat do rodiny. Je malý klenot dobrého člověka," uvedl.

Lily-Rose Depp a iO Tillett Wright zdroj: Instagram

Supermodelka Stella Maxwell nedávno zveřejnila fotky, na kterých se k Lily-Rose nadšeně tulí, čímž vyvolala spekulace o tom, že s ní má něco intimního. Vzhledem k tomu, že mezi oběma kráskami je relativně velký věkový rozdíl, to ale nepovažujeme za pravděpodobné – spíš spolu jen kamarádí.

Navzdory tomu se řada uživatelů okamžitě začala ptát, co se stalo se vztahem Stelly a Miley Cyrus. "A Miley???" napsal jeden z nich.

Pokud jde o Johnnyho Deppa, ten prý Lily-Rose plně podporuje. S přihlédnutím k tomu, že se sám oženil s bisexuálkou, to asi není nic překvapivého.

Zatím bez komentáře, buďte první!