Dona z Beverly Hills má prý blízko k rozvodu s otcem svých čtyř dětí
zdroj: Profimedia

Dona z Beverly Hills má prý blízko k rozvodu s otcem svých čtyř dětí

1. 3. 2013 – 16:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Proslýchá se, že na pohled dokonalé manželství herečky a dědičky pohádkového impéria po slavném americkém producentovi, má problémy. Herečka sice rodí jedno dítě za druhým, ale podle všeho svého muže Deana McDermotta přestala fyzicky přitahovat. Co je na tom pravdy?

Devětatřicetiletá někdejší hvězda megaúspěšného seriálu pro teenagery Tori Spellingová, se má podle zahraničních médií po sedmi letech rozvádět a to kvůli nevěře svého manžela. Hereččina častá těhotenství jí poněkud změnila postavu, kterou dříve měla opravdu perfektní a kulaté tvary se zřejmě manželovi přestaly líbit a začal hledat potěšení jinde. Manželé společně splodili celkem čtyři potomky - syny Finna Daveyho a Liama a dcerky Stellu a Hattie. Časopis Star otiskl spekulace o jeho nevěře, zálibě v pornografii a nechuti k tělu jeho manželky.

Tori Spelling zdroj: Profimedia

To, zda jsou zvěsti o jejich rozchodu pravdivé, nikdo z nich zatím nepotvrdil a spíše se bude jednat o novinářskou kachnu. "Dean je moje spřízněná duše, láska mého života. Je to můj svět, bez kterého by naše rodina nemohla fungovat," vyznala na svých stránkách manželovi lásku na Sv. Valentýna.

Ať jsou podezření jakkoliv pravdivá, faktem je, že oba své děti natolik milují, že by jim jen tak rodinu nerozbili. Svou lásku k nim ukázali již v jejich rodinné reality show a opravdu pár kilogramů navíc jen tak tuto rodinu nepoloží.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku