Díky Superstar našel lásku další zpívající pár!
zdroj: Profimedia

Díky Superstar našel lásku další zpívající pár!

9. 4. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Po vypadlých dvou prvních soutěžících z finální dvanáctky, kteří v sobě našli zalíbení, se v nedělním přenosu provalila další zamilovaná dvojice.

Je to pochopitelné, že když zavřete do jednoho domu ve stylu Vyvolených partu podobně mladých lidí, můžou mezi některými vzniknout jisté sympatie. Účinkující v hudební soutěži Česko Slovenská Superstar se spolu setkávají od rána do večera a mají tím pádem k sobě blízko. 

Tereza Mandzáková zdroj: Profimedia

První potvrzenou dvojicí, která v sobě našla zalíbení je dlouhovlasý Karol Komenda a roztomilá Natálie Kubištová, kteří vypadli z finální dvanáctky jako první. Natálka byla svého přítele podpořit ve finálovém kole, protože vypadla jako úplně první, ale bohužel to nepomohlo.

V nedělním finálovém kole naznačila Zora Kepková novou zamilovanou dvojici, kdy při rozhovoru s Terezou Madzákovou jasně naznačila, že s někým ze soutěže začala chodit a kamery hned poté zabraly Martina Šafaříka. Oba mají nádherný hlas, který je snadno zapamatovatelný. Parketou Terezy jsou spíše soulové písně a Martinův silný a charakteristický hlas zvládne mnohem více hudebních stylů.

Karol Komenda a Natálie Kubištová zdroj: Profimedia

Ani jeden zatím vztah nepotvrdil, ale jejich letmých doteků a pohledů si už všimli ostatní soutěžící. "Já jsem velký milovník žen. Rád se kolem nich pohybuji a je mi mezi nimi dobře," prohlásil v jednom medailonku Martin a není se co divit, pokud ho krásná soutěžící okouzlila. Nechme se překvapit, jak to s nimi skutečně je.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku