Dětská hvězda filmu Addamsova rodina Christina Ricci se zasnoubila
zdroj: tisková zpráva

Dětská hvězda filmu Addamsova rodina Christina Ricci se zasnoubila

4. 2. 2013 – 13:23 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

V nezapomenutelné hororové komedii hrála holčičku Wednesday s morbidním výrazem ve tváři a sadistickými sklony. Ve skutečnosti je Christina úplně normální žena, která se bude zanedlouho vdávat.

Tajemství uhraničivé dvaatřicetileté herečky bylo konečně odhaleno, když potvrdila, že ji její přítel James Heerdegen požádal o ruku. Oba jsou velmi šťastní a prsten prý Christině její milý nasadil už v říjnu minulého roku. Jamese, který pracuje jako kamerový technik, herečka poznala při natáčení seriálu Pan-am pro kanál ABC a poprvé se v médiích objevila zpráva o jejich vztahu v únoru roku 2012.

Christina Ricci zdroj: tisková zpráva

Christina byla naposledy spatřena minulý pátek na akci jedné luxusní kosmetické značky Make Up for Ever v Los Angeles, aby představila limitovanou edici tašek, které pomáhala navrhovat. Tam také poprvé předvedla veřejnosti svůj zásnubní prsten.

Herečka hrála v dalších známých filmech, jako je například Ospalá díra s Johnnym Deppem, duchařském filmu Casper nebo v romantickém dramatu Navždy spolu. Za roli ve snímku Všichni moji muži byla nominována na Zlatý glóbus.

Zatím bez komentáře, buďte první!