Deprimovaný Jiří Pomeje: Dluhy ho dohnaly až k pokusu o sebevraždu
zdroj: Profimedia

Deprimovaný Jiří Pomeje: Dluhy ho dohnaly až k pokusu o sebevraždu

23. 9. 2015 – 18:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Padesátiletý herec přiznal, že kvůli svým finančním problémům musel začít docházet k psychiatrovi. Nechybělo ovšem mnoho a dopadl mnohem hůř…

Nedávno jsme vám přinesli zprávu o tom, že manželství Jiřího a Andrey Pomeje prochází těžkou krizí. Bývalý filmový producent totiž v poslední době nedostává téměř žádné kšefty a navíc je stále v konkurzu.

V pořadu Blesk TV Markéta dráždí celebrity Jiří uvedl, že je na neoficiální mateřské dovolené a jeho měsíční příjem činí cca 4000 Kč.

"Moc práce teď nemám, Vánoční Kameňák je dotočený a naposledy jsem dělal koncert pro Nedvěda. Klidně přiznám, že rodinu živí manželka," konstatoval.

Pomejemu se stal osudný snímek Andělská tvář, který ho uvrhl do milionových dluhů. Kvůli těm si nakonec chtěl sáhnout na život.

"Byl jsem fakt na dně, jak finančně, tak psychicky. Manželství v troskách, finance, vymahači, soudy, kriminálka... To ubije každého. Prášky jsem proto zapíjel vínem, hrabalo mi, už to nešlo dál. Chtěl jsem spáchat sebevraždu," zavzpomínal.

Jeho kamarád Marek Vašut ho naštěstí nasměroval k psychiatrovi, čímž mu s největší pravděpodobností zachránil život. Pomeje podle svých vlastních slov ze dne na den skoncoval s alkoholem a shodil třicet kilo.

Teď by to chtělo ještě nějakou dobře placenou zakázku…

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku