Dcera Janka Ledeckého pojede na olympiádu reprezentovat Českou republiku
zdroj: Profimedia

Dcera Janka Ledeckého pojede na olympiádu reprezentovat Českou republiku

27. 11. 2013 – 8:00 | Magazín | Tevi | Diskuze:

Děti slavných rodičů někdy úplně zmizí, aby se o nich nevědělo. Jindy jdou ve šlépějích rodičů a někdy se rozhodnou sportovat. V případě Ester Ledecké je to sport na té nejvyšší úrovni, kdy pojede reprezentovat Českou republiku na olympiádu.

Některé děti slavných rodičů se vydaly na cestu slávy ve šlépějích svých otců a matek, některé směřují úplně jinam. Důkazem je toho dcera zpěváka Janka Ledeckého, osmnáctiletá Ester, která se dala na sport. V tomto roce se stala dvojnásobnou mistryní světa v alpském snowboardingu. Na juniorském mistrovství světa totiž získala hned dvě zlaté medaile.

Ester Ledecká zdroj: Facebook

Po vítězství v paralelním obřím slalomu excelovala nečekaně i v paralelním slalomu a stala se tak nadějí naší země na olympiádě v Soči. Nyní se připravuje na únorový závod v Soči a bude se snažit předvést co nejlepší výkon a vybojovat medaili.

Ester Ledecká zdroj: Facebook

Aktuálně Ester tráví nejvíce času cestováním na tréninky a kvůli své lásce ke sportu bude muset  odsunout i maturitu, neboť příležitost zúčastnit se olympiády je pro ní na prvním místě. Ester je tak úspěšná, že ani o sponzory nemá nouzi. Nedávno mladá sportovkyně a čerstvá řidička obdržela od sponzora vůz Kia Sportage, který by ji měl dobře posloužit zejména v zimním terénu, protože se jedná o model SUV. Design auta navíc vytvořil její bratr Jonáš, který se věnuje po otci hudbě.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku