David Duchovny: 'Na další svatbu jsem už moc starý'
zdroj: Profimedia

David Duchovny: 'Na další svatbu jsem už moc starý'

22. 5. 2015 – 12:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Čtyřiapadesátiletý herec tvrdí, že nemá v úmyslu ještě někdy vlézt do chomoutu. Jak dlouho mu to vydrží?

"Nemyslím si, že bych se chtěl znovu oženit. Mám pocit, že jsem na to už moc starý," vysvětlil David Duchovny v rozhovoru pro magazín People.

Duchovny se loni rozvedl s Téou Leone, ale na jeho ruce stále můžete vidět snubní prstýnek. Nechal si ho totiž vytetovat. "Nehodlám si ten prst nechat uříznout," zažertoval, ale pak zvážněl.

 "Moje manželství a má rodina představují jednu z nejšťastnějších částí historie mého života. Nikdy bych to nezměnil. Nechápu, proč se lidé snaží přepsat svou historii."

Představitel agenta Foxe Muldera v současné době bydlí pouhých pět bloků od své exmanželky a dětí (patnáctileté West a dvanáctiletého Millera), takže se s nimi vídá v podstatě denně.

Mimochodem, West už má vážnou známost. Pokud se však domníváte, že David s jejím přítelem vychází špatně, mýlíte se – naopak ho naprosto schvaluje.

"Je úžasný. Jedna z nejhezčích věcí, které mi Téa kdy řekla, byla, že to že má West tak krásného mladého muže, vypovídá hodně o mně jako o tátovi. Nevím, zda je to pravda, ale bylo to hezké a tak jsem se rozhodl tomu věřit," konstatoval.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku