David Beckham si vyjel na své milované motorce
zdroj: Profimedia

David Beckham si vyjel na své milované motorce

10. 4. 2014 – 13:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Osmatřicetiletý model a bývalý hvězdný fotbalista má slabost nejen pro luxusní automobily, ale i silné stroje na dvou kolech.

David Beckham – který se nedávno stal tváří kampaně Adidas Climachill -  vypadal opravdu spokojeně, když včera vyrazil do ulic Los Angeles na svém vintage speciálu 93 Knucklehead.

Tuto originální motorku pro slavného fotbalistu postavil Yoshi Kosaka ze společnosti The Garage Company. Jejím srdcem je motor S & S Knucklehead 93" o objemu 1524 cm krychlových. Černý krasavec se dále může pochlubit původním rámem z roku 1940, přední vidlicí Springer, bubnovou brzdou… zkrátka oldschoolová klasika.

David Beckham zdroj: Profimedia

Přestože David vlastní i další  motocykly - Ducati Desmosedici RR a Confederate Hellcat F131 Combat – v poslední době jezdívá spíš na kole. Například v úterý byl viděn se svým synem Brooklynem ve studiu SoulCycle v kalifornském Brentwoodu.

„Beckhamovi jsou velcí zastánci zdravého životního stylu a momentálně propadli kouzlu indor cyclingu,“ prozradil nejmenovaný zdroj magazínu Daily Mail a dodal:

„David a Victoria jsou na všechny své děti nesmírně hrdí, nicméně do ničeho je nenutí, přestože kluci dostávají spoustu nabídek. Například Brooklyn se teď věnuje hlavně škole a fotbalu, ale když ho poprvé chtěli vyfotit na obálku časopisu, pochopitelně z toho byl nadšený. A celá jeho rodina ho šla podpořit.“

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku