David Arquette a Christina McLarty se zasnoubili
zdroj: Profimedia

David Arquette a Christina McLarty se zasnoubili

3. 7. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaačtyřicetiletý herec se bude opět ženit. Nechal se inspirovat svou bývalou manželkou?

David požádal svou přítelkyni o roku šest dní poté, co zasnoubení oznámila jeho ex-manželka Courteney Cox Podle dostupných informací se vyslovil během večeře v restauraci Mastro’s Ocean Club v Malibu… a Christina řekla ano.

Desetiletá Coco, kterou má David právě s Courteney, tak v brzké době bude mít hned dvě příležitosti jí za družičku. Která z obou plánovaných svateb se uskuteční dřív, zatím není jasné.

David Arquette a Christina McLarty zdroj: Profimedia

Připomeňme, že David a Christina spolu začali randit přibližně rok po Davidově rozchodu s Courteney a zpočátku jim to moc dobře neklapalo. Dělila je totiž relativně velká vzdálenost a Davidovi vztah na dálku nevyhovoval. Na jaře 2012 na svém Twitteru dokonce oznámil, že je znovu single.

Po nějaké době to však rozhádaný pár opět dal dohromady a loni na podzim do médií prosáklo, že půvabná televizní moderátorka je těhotná.

Představitel policisty Deweye Rileyho z filmu Vřískot teď jistě doufá, že jeho nové manželství vydrží minimálně stejně tak dlouho jako to předchozí. Courteney si totiž bral v roce 1999.

Zatím bez komentáře, buďte první!