Dara Rolins: Letošní vánoce slaví nadvakrát
zdroj: tisková zpráva

Dara Rolins: Letošní vánoce slaví nadvakrát

25. 12. 2013 – 10:12 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Jednačtyřicetiletá zpěvačka a herečka letos začala slavit vánoce už 23. prosince. Zajímá vás proč?

Dara si na 23. prosince pozvala domů svého bývalého manžela, zpěváka Matěje Homolu. Samozřejmě jen kvůli tomu, aby se její dcera Laura viděla se svým otcem.

"Tento rok nám Vánoce začnou už o den dřív. Domluvili jsme se na tom s Matějem. Pozvali jsme ho k nám domů, kde si 23. rozbalíme pár dárků, uděláme si malé rodinné Vánoce. Na Štědrý večer bude Lola letos s Matějem a jeho rodinou. My s Patrikem budeme spolu v Praze, máme zamluvenou večeři v romantickém hotelu. Den poté si bereme Lauru my a Vánoce pokračují na Slovensku u našich rodin," řekla Dara Rolins serveru iDNES.cz.

Dara Rolins zdroj: tisková zpráva

Není přitom žádným tajemstvím, že Dara a Matěj se nerozešli právě v dobrém. Nedlouho po rozvodu se mezi nimi rozhořela mediální bitva - zvlášť když Dara začala randit s kontroverzním rapperem Rytmusem, zatímco Matěj mimo jiné usiloval o to, aby Lauru získal do střídavé péče.

Letošní Vánoce si jistě užívá i Dařina  starší sestra Jana, která má 23. prosince narozeniny. Dara jí totiž překvapila netradičním dárkem v podobě nového videoklipu Ver mi, který vypustila právě den před Štědrým dnem.

zdroj: YouTube.com

Zatím bez komentáře, buďte první!