Dámy pozor: Lukáš Hejlík je konečně k mání!
zdroj: tisková zpráva

Dámy pozor: Lukáš Hejlík je konečně k mání!

21. 1. 2013 – 18:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Herec Lukáš Hejlík je již přes měsíc sám a zatím žádnou novou známost nehledá. Naopak se chystá plně věnovat svým novým projektům.

Dvaatřicetiletý herec, známý například z primáckého TV seriálu Ošklivka Katka se před Vánocemi rozešel se svou o osm let mladší přítelkyní Anežkou Bzirskou, která pracuje jako modelka. Společně jste je mohli vidět v jednom z dílů VIP Prostřena, kde mu také Anežka u vaření asistovala. Tehdy vypadali ještě velmi šťastně, jelikož byl vztah teprve v začátcích. V létě si zajeli ještě na dovolenou k moři, ze které se pochlubili společnými fotografiemi a nestihli už společně oslavit ani příchod Nového roku. V médiích se objevily spekulace, že za rozchod může někdo třetí a bohužel to je prý nová známost na straně modelky.  

Lukáš Hejlík zdroj: tisková zpráva

Lukáš, jak přiznal do médií, chce být nějakou chvíli sám a zaměřit se na práci, i když do budoucna má prý dveře pro novou ženu otevřené. Práce má herec opravdu nad hlavu, kromě natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hraje jednu z hlavních rolí, je také velice zaměstnán svým projektem Listování. Jde o to, že se každý měsíc v několika českých městech představí určitá aktuální kniha, která se ale žánrově mění. Celé to funguje jako seriál na pokračování a diváci jsou vždy v očekávání, jak to bude dál.

Herec byl už jednou ženatý a s bývalou ženou Veronikou má dceru Klárku.

 

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku