Čokoládová kráska a Bondgirl Halle Berry je téměř v padesáti podruhé matkou
zdroj: Profimedia

Čokoládová kráska a Bondgirl Halle Berry je téměř v padesáti podruhé matkou

7. 10. 2013 – 8:02 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Nikdo by jí nehádal věk ani to, že právě porodila své druhé dítě. Catwoman je čím dál krásnější a těhotenství jí na kráse jen přidalo.

Sedmačtyřicetiletá herečka náhle otěhotněla v hodně pozdním věku a nemusí rozhodně litovat. I když podstoupila celkem velké riziko, že by mohly nastat komplikace, nebo se miminko mohlo narodit postižené, šla do toho s láskou a odhodláním. Svému dlouholetému partnerovi Olivieru Martinezovi, kterého si letos v červenci vzala za muže, porodila v sobotu v nemocnici v L.A. zdravého chlapečka.

Halle má už z předchozího vztahu s modelem Gabrielem Aubrym pětiletou dceru Nahlu, která po obou rodičích zdědila neuvěřitelnou krásu. Druhé těhotenství prý nebylo plánované a sama herečka si nikdy nemyslela, že by ještě někdy mohla otěhotnět a hlavně v tak pokročilém věku. "Tohle bylo největší překvapení mého života. myslela jsem, že už nikdy neotěhotním a je to úžasné," svěřila se herečka tento rok pro stanici CNN.

Těhotenství Halle ani mák neubralo na její kráse, ba naopak! Bříško nebylo téměř vidět a nebojovala ani s nadváhou. Ještě ke konci těhotenství se svou drahou polovičkou vyrazila na koncert, kde to oba pěkně roztočili. Tento rok se jí také s ostatními hollywoodskými kolegyněmi podařila prospěšná věc a to prosadit zákon, který chrání jejich děti před dotěrnými paparazzi. Bravo!

Zatím bez komentáře, buďte první!