Cobainova dcera vypadá jako dvojče mrtvého zpěváka
zdroj: Profimedia

Cobainova dcera vypadá jako dvojče mrtvého zpěváka

25. 3. 2013 – 14:02 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Šok! Dcera rockové legendy Kurta Cobaina je tak moc podobná svému tragicky zesnulému otci, až by ji někdo mohl považovat za přízrak.

Frances Bean – Kurtovo jediné dítě z manželství se zpěvačkou Courtney Love – měla teprve jeden rok, když se ikona žánru grunge zastřelila. Čím je starší, tím víc se svému tátovi podobá.


Kolem smrti Kurta Cobaina stále visí mnoho otazníků. Podle policie se jednalo o sebevraždu. Slavný kytarista měl však nejen prostřelenou hlavu, ale i extrémně velkou dávku heroinu v krvi. Soudní lékař konstatoval, že po požití takového množství drog by okamžitě zkolaboval a nebyl by tak schopen se zastřelit. Nejen z tohoto důvodu jsou mnozí Kurtovi fanoušci dodnes přesvědčeni, že jejich idol byl ve skutečnosti zavražděn.

Kurt Cobain zdroj: tisková zpráva


Dvacetiletá Frances kráčí v Kurtových stopách a věnuje se zpěvu. Ani ona ale nemá jednoduchý život. Do jejího domu v západním Hollywoodu se loni v říjnu vloupal bezdomovec Marc James Franco. Ten po svém zatčení prohlašoval, že má povoleno v domě pobývat. Policie mu neuvěřila a umístila ho do vazby. Následující soudní řízení bylo přerušeno poté, co lékař Marca prohlásil za duševně nezpůsobilého. Další jednání proběhne v červnu.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku