Co prozradila Agáta o své tajné svatbě s Prachařem?
zdroj: tisková zpráva

Co prozradila Agáta o své tajné svatbě s Prachařem?

24. 4. 2013 – 12:53 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Modelka Agáta Hanychová, nyní již Prachařová, si 20. dubna tajně vzala svého přítele Jakuba Prachaře v Mariánských lázní. Známe podrobnosti ze svatby!

Sedmadvacetiletá maminka skoro dvouletého syna Kryšpína umí okolí opravdu šokovat. Posledních pár dní se v českých médiích neřeší téměř nic jiného než její dobře utajovaná svatba s o dva roky starším hercem a moderátorem Jakubem Prachařem. Jak svatba probíhala?

Agáta se svěřila v rozhovoru pro IDNES.cz mimo jiné s tím, kde měla svatba proběhnout: "My jsme se chtěli vzít už v zahraničí, ale obřad v Mariánských Lázních byl opravdu spontánní. Ve dvě odpoledne jsem řekla ano a večer byl obřad. Všechno zařídili naši známí, i když to nebylo úplně jednoduché."

Agáta Prachařová zdroj: tisková zpráva
Pro všechny páry, které se hrozí několikaměsíčního maratonu zařizování a vybírání nejrůznějších detailů pro svůj den D, je to skvělá zpráva. Tak důležitý den se dá stihnout zařídit i během několika hodin. Nevěříte?

Modelce, která převzala příjmení svého manžela, to velmi slušelo, i když musela na poslední chvíli shánět šaty, jejichž výběr některé dámy plánují i několik let. "V Mariánských Lázních také fungují vizážisté a půjčovny šatů. Do jedné jsem volala hned odpoledne, pochopitelně pod jiným jménem. Když jsem si pro ně přijela a paní viděla, že jsem to já, málem z toho upadla. Vzala jsem je a šla," svěřila se Agáta serveru IDNES.cz.

Agáta Hanychová a jakub Prachař zdroj: tisková zpráva

Naštěstí byl v lázních přítomen i její osobní kadeřník a tak měla nevěsta o jednu starost míň.
Na svatbě nebyla přítomna rodina, ani syn Kryšpín, který byl v tu dobu se svým otcem Miroslavem Dopitou. O ceremonii své maminky ale nepřijde, Agáta si obřad chystá zopakovat ještě v kostele před Bohem, tak by to krásnému páru mělo snad vydržet.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku