Člen One Direction byl při fotbalovém zápase zraněn a hodil šavli. Máme foto!
zdroj: tisková zpráva

Člen One Direction byl při fotbalovém zápase zraněn a hodil šavli. Máme foto!

9. 9. 2013 – 8:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Zpěvák vedle zpívání v populární kapele miluje také fotbal a to nejen jako divák, ale hlavně jako aktivní hráč. Bohužel to sebou občas nese jisté nepříjemnosti, jako je například zranění.

Jednadvacetiletý rodák z anglického Doncasteru chtěl při zápase v Glasgow ukázat, co v něm je a zřejmě ze sebe vydal maximum. Fotbal ovšem není pódium pro vymazlené dobrotivce a občas padne nějaký ten faul, který se nevyhnul ani Louisovi. Protihráč Gabriel Agbonlahor ho udeřil do levého kolene natolik, až se z toho zpěvák na hřišti pozvracel. Fanoušci One Direction nenechali kvůli tomu na hráči Aston Villy na sociálních sítí nit suchou a dokonce mu začali vyhrožovat smrtí! "Ten chlap zranil Louisovo koleno. Já tě zase zraním na ksichtě. Najdu si tě a zabiju!" uvedl jeden z nich. "Už nikdy na Louise nesahej! Kdo si sakra myslíš, že jsi?" vyznal se v návalu vzteku jiný fanoušek.

Louis Tomplinson zdroj: Profimedia

Agbonlahor ale napsal, že měl v plánu se hvězdě X Factoru za svůj čin omluvit. "Byla to jedna z těch věcí. Budu se muset Louisovi omluvit, až se se všemi setkáme po zápase. Ve skutečnosti to vypadalo jen jako trochu bolavé koleno. Rád bych měl pro něj víc pochopení, ale jsem při zápase jeho soupeřem a ne nejlepším kámošem. Měl prostě špatnou formu," svěřil se Gabriel.

Louis Tomlinson zdroj: Profimedia
Všechny Directionerky mohou být proto v klidu, protože zranění určitě není natolik vážné, aby nedovolilo Louisovi zpívat. Příště by si místo pařeb s kapelou měl dát raději pořádný trénink, než se zase rozhodne účastnit zápasu.

Zatím bez komentáře, buďte první!