Chudák Ben Affleck: Nepomohl mu ani geniální Will Hunting
zdroj: Profimedia

Chudák Ben Affleck: Nepomohl mu ani geniální Will Hunting

5. 7. 2015 – 21:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvaačtyřicetiletý herec se pro záchranu svého manželství s Jennifer Garner snažil udělat maximum. Jenže se to obrátilo proti němu.

Ben Affleck měl hned dva "manželské poradce" – dlouholetého kamaráda Matta Damona a svého agenta Patricka Whitesela. S oběma zmíněnými muži se spřátelil během natáčení filmu Dobrý Will Hunting a od té doby tvořili nerozlučný trojlístek.

"Matt a Patrick se mu pokoušeli všemožně pomáhat," řekl nejmenovaný zdroj serveru RadarOnline.com. "Jak se jeho manželství rozpadalo, stáli mu po boku a vymýšleli různé záchranné strategie."

Jennifer se to však ani trochu nelíbilo. Netrvalo dlouho a začala kvůli jejich pánským dýchánkům žárlit.

 "Připadala si odstrčená a sama a tak vzala věci do svých rukou. Dělala různé indiskrétní narážky, aby Affleck vypadal špatně. Věděla, že se svým agentem a Mattem řeší jejich vztah a měla pocit, že se proti ní spikli," vysvětlil zdroj.

Slavný pár potvrdil rozvod jen několik hodin po "oslavě" 10. výročí své svatby. Ben se podle dostupných informací utápí v žalu a Jennifer na tom pravděpodobně nebude o moc líp. Chtějí však zůstat přáteli a vé tři děti i nadále vychovávat společně.

Zatím bez komentáře, buďte první!