Chris Pratt: „Můj syn obnovil mou víru v Boha“
zdroj: Profimedia

Chris Pratt: „Můj syn obnovil mou víru v Boha“

31. 7. 2014 – 8:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Pětatřicetiletý americký herec se rozpovídal o svém manželství a předčasném porodu syna Jacka.

Mozky Chrise Pratta a jeho manželky Anny Faris prý fungují jako jeden. Oba tedy měli naprosto jasno i v tom, že už chtějí založit rodinu. „Napadlo nás to přibližně ve stejné době a myslím, že jsme po tom i úplně stejně toužili,“ prozradila hvězda Strážců galaxie magazínu People.

Když se však jejich syn Jack v srpnu roku 2012 narodil o devět týdnů dřív, pár cítil bezmoc, kterou tak dobře zná i řada jiných rodičů.

„Měli jsme strach a to dlouhou dobu. Náš prvorozený strávil celý měsíc na jednotce intenzivní péče. Hodně jsme se modlili,“ přiznal Chris, který našel podporu u svých příbuzných a přátel. A dokonce i v těch nejtemnějších chvílích si cenil každého okamžiku stráveného se svým synem.

Chris Pratt s rodinou zdroj: Profimedia

„Obnovilo to mou víru v Boha. Tedy ne, že by bylo zapotřebí ji obnovovat, ale opravdu ji to redefinovalo,“ řekl herec a dodal:

„Dítě nám připadalo tak krásné a dokonalé, ale když se teď podívám na jeho fotky z té doby, uvědomuji si, že pro ostatní lidi to nebyl právě příjemný pohled a nebylo pro ně jednoduché za ním chodit.“

Nakonec ale všechno dobře dopadlo - malý Jack je zdravý, šťastný a brzy oslaví své druhé narozeniny. „Je to opravdový bojovník. A je tak okouzlující, že mám v plánu nechat ho, aby se staral on o nás, jakmile na to bude dost starý,“ uzavřel se smíchem jeho hrdý otec.

Zatím bez komentáře, buďte první!