Chris Brown přistižen při objímání tajemné krásky
zdroj: Profimedia

Chris Brown přistižen při objímání tajemné krásky

15. 3. 2013 – 15:26 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Tyhle snímky se Rihanně zaručeně líbit nebudou! Uvědomí si konečně, že má na někoho lepšího?

Chris Brown riskuje, že se na něj Rihanna pořádně naštve. Hvězda žánru R&B byla během natáčení v Los Angeles přistižena, jak objímá záhadnou dívku. Ta se až nápadně podobá jeho ex-přítelkyni Karrueche Tran.

Fotografové zachytili třiadvacetiletého zpěváka právě ve chvíli, kdy držel dívku v sexy červených šatech kolem pasu a upřeně se jí díval do očí. Na druhém snímku má dokonce hlavu přitisknutou k jejímu rameni. Šeptá ji snad něco do ouška?

Po chvíli však zvítězila Chrisova vášeň pro luxusní automobily. Tmavovlasé modelky si přestal všímat a zapózoval s přepychovým Lamborghini Aventado, které zdobí cenovka s částkou 250 000 britských liber.

Rihanna zdroj: tisková zpráva

Zatímco se Chris si užíval spousty zábavy krásnými ženami a rychlými auty, Rihanna se snažila vyléčit z laryngitidy (zánětu hrtanu). Kvůli této nepříjemné nemoci musela v poslední době zrušit několik koncertů ze svého Diamond Tours.

Připomeňme, že Chris se s Karrueche rozešel loni na podzim. Počátkem letošního roku Rihanna veřejně přiznala, že se k němu opět vrátila – a to navzdory tomu, že v roce 2009 ji Chris brutálně zbil. „Teď už si jeden druhého vážíme. Víme, co v sobě máme a nechceme o to přijít“, uvedla tehdy.

Skutečně je tomu tak?

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku