Chris Brown je vyšetřován kvůli podezření z napadení brazilské modelky
zdroj: Profimedia

Chris Brown je vyšetřován kvůli podezření z napadení brazilské modelky

4. 1. 2016 – 9:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

O interpreta hitu With You se opět zajímá policie. V jistém lasvegaském hotelu prý zbil brazilskou modelku Liziane Gutierrez.

Liziane tvrdí, že k útoku došlo na soukromé párty, kterou Brown pořádal ve svém apartmá. Kontroverzní rapper na ni údajně zaútočil a udeřil ji do obličeje.

Z tiskové zprávy vydané lasvegaskou polici rovněž plyne, že Chris měl Liziane sebrat její mobilní telefon a následně ji nechat vyvést z pokoje ochrankou.

Zpěvákův mluvčí uvedl, že Gutierrez skutečně z večírku vyvedena byla, avšak z úplně jiných důvodů, než nyní prohlašuje.

"Úplně nad sebou ztratila kontrolu a chovala se nepřístojně... Házela kabelkou na zem a křičela, že si každého v hotelu může koupit. Její tvrzení, že na after párty svým mobilem pořídila fotografii, kvůli které se s Chrisem dostala do konfliktu, je naprostý výmysl," konstatoval.

"Zdá se, že vznášení nepravdivých obvinění je typickým vzorem chování paní Gutierrez. Ať už má ke svému chování jakékoliv motivy, její výroky jsou jednoznačně nepravdivé," dodal.

Tento incident se odehrál jen pár měsíců poté, co se Brown – který byl v roce 2009 odsouzen za zmlácení své tehdejší přítelkyně Rihanny – nechal slyšet, že se chce angažovat v boji proti domácímu násilí.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku