Cher Lloyd o sňatku Cheryl Cole: „Prostě potkala toho pravého“
zdroj: tisková zpráva

Cher Lloyd o sňatku Cheryl Cole: „Prostě potkala toho pravého“

22. 7. 2014 – 14:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Dvacetiletá zpěvačka okomentovala překvapivou svatbu své bývalé mentorky a Jeana-Bernarda.

Cheryl Cole (dnes už Cheryl Fernandez-Versini) nedávno šokovala celý svět, když si na karibském ostrově Mustique vzala svého francouzského milence Jeana-Bernarda. Mladá popová hvězda Cher Lloyd - kterou Cheryl koučovala v X Factoru - jí nicméně vyjádřila svou podporu.

„Vím, že většině lidí se nezdá, že k tomu došlo tak brzy, ale opravdu nemůžete dopředu vědět, kdy potkáte tu správnou osobu. Až se to stane, tak se to stane. A jakmile poznáte, že tohle je opravdu ten pravý či pravá, nebude vám záležet na tom, zda se znáte pár let nebo pár hodin“ řekla v exkluzivním rozhovoru pro magazín Daily Mail a dodala:

„Já a Craig jsme sice byli zasnoubeni dva roky, ale to bylo jen proto, že jsem byla tak zaneprázdněna prací, že jsme svatbu museli odložit.“

Cheryl Cole a Jean-Bernard zdroj: Profimedia

Připomeňme, že i Cher a Craig Monk se vzali tajně – a to loni v listopadu. Radostnou zprávu následně oznámili na Twitteru.

„Pokud by to bylo možné, provdala bych se mnohem dřív. Lidé sice poukazovali na náš nízký věk, ale já mám pocit, že jsem dost stará na to, abych se mohla rozhodnout sama, a získala jsem už tolik životních zkušeností, že se dokážu rozhodnout správně,“ uzavřela Cher.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku