Chcete být milionářem? Kdo je lepší moderátor, Vašut nebo Čech?
zdroj: tisková zpráva

Chcete být milionářem? Kdo je lepší moderátor, Vašut nebo Čech?

9. 6. 2016 – 17:00 | Magazín | Redakce Osobnosti.cz | Diskuze:

Populární soutěž Chcete být milionářem? měla v naší republice už 4 moderátory. První a zároveň nejvýraznější osobností byl Vladimír Čech. Následovali jej moderátoři Martin Preiss a Ondřej Hejma. Nyní mohou diváci vidět v této roli herce Marka Vašuta. Právě Vašut se dnes utká o přízeň čtenářů s legendárním Vladimírem Čechem. Který je podle vás lepším moderátorem Milionáře?

Vladimír Čech

Vladimír Čech byl český herec, moderátor a bývalý politik. Do povědomí široké veřejnosti se dostal především jako moderátor soutěže Chcete být milionářem?, kde působil až do září roku 2003. Působil též v dabingu, např. jako titulní postava v kresleném seriálu i filmech o Garfieldovi. Více informací.

zdroj: Archiv

Kompletní filmografie Vladimíra Čecha

Vladimír Čech zdroj: TV NOVA

Více fotek Vladimíra Čecha

Marek Vašut

Marek Vašut se na filmovém plátně objevoval už od dětských let, průlomovou rolí jeho kariéry se ovšem stal až boxer Vilda Jakub, hlavní postava filmu Pěsti ve tmě. Patří k nejpopulárnějším a nejvyhledávanějším českým filmovým hercům. Zahrál si mj. po boku Anthonyho Hopkinse ve filmu Česká spojka. Od února 2016 uvádí Marek úspěšný pořad TV Nova Chcete být milionářem?. Více informací.

zdroj: Archiv

Kompletní filmografie Marka Vašuta

Marek Vašut zdroj: TV NOVA

Více fotek Marka Vašuta

Přidejte se do fanklubu svého oblíbeného herce!
Fanklub Vladimír Čech
Fanklub Marek Vašut

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku