Charlie Sheen by rád dělal zlobivé Lindsay Lohan mentora, ale tvrdě narazil
zdroj: tisková zpráva

Charlie Sheen by rád dělal zlobivé Lindsay Lohan mentora, ale tvrdě narazil

4. 3. 2013 – 14:00 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Po tom, co neposlušnou herečku neustále stíhá jeden problém za druhým, rozhodl se podat ji pomocnou ruku kolega Charlie Sheen, ale ona to ihned razantně odmítla.

Šestadvacitiletou někdejší dětskou hvězdu, která většinu svých peněz prohýřila za radovánky a život v luxusu, finanční problémy donutily přestěhovat se zpět ke své matce do New Yorku. Nicméně sedmačtyřicetiletý Sheen se nechal slyšet, že cítí jakési spojení s herečkou a chce jí dostat opět do formy a hlavně častěji před kamery.

Je ale otázkou, zda je Sheen zrovna tím pravým, kdo by měl někomu radit, když sám měl problémy s alkoholem a drogami. "Cítím spřízněnost s někým, kdo očividně potřebuje učitele, ať chce nebo ne. Ona může pořád chodit do klubů se svými přáteli, nebo se může pro radu obrátit na chlápka, který se už sám ocitl někdy na dně," vysvětlil herec známý ze seriálu Dva a půl chlapa.

Charlie Sheen zdroj: tisková zpráva

Oba herci spolu hrají v pátém pokračování komediálního hororu Scary Movie, který bude do našich kin uveden v dubnu tohoto roku a mohli se oba tak velmi dobře poznat.
"Pokud bude poslouchat, tak může vyhrát. Pokud ne, to už je jen na ní," dodal Sheen na adresu Lohan.

Když se to herečka dozvěděla, tak mu ihned vzkázala: "Drž hubu!" Přiznala sice, že nad svým životem nemá nyní kontrolu, ale rozhodně to nebude Carlie Sheen, kdo jí bude pomáhat, dát ho zase do pořádku.


Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku