Chandler z Přátel našel nový smysl života, když přestal pít a začal pomáhat ostatním
zdroj: tisková zpráva

Chandler z Přátel našel nový smysl života, když přestal pít a začal pomáhat ostatním

8. 7. 2013 – 16:17 | Magazín | Kateřina Vodrážková | Diskuze:

Komediální herec začal mít velké problémy s alkoholem při natáčení seriálu Přátelé a málem se kvůli němu dostal na úplné dno.

Třiačtyřicetiletý herec neměl jen problémy se závislostí na alkoholu, ale také na lécích, které společně s ním užíval. Není se čemu divit, že mu enormní milionové výdělky za epizodu kultovního seriálu způsobily takové trable. Potíž se závislostí byla zřetelná i ve váhových výkyvech seriálového Chandlera Binga, kterým často kvůli tomu čelil. Ostatní ze seriálových přátel si samozřejmě všimli, že chodí na natáčení opilý, ale přestat bylo těžké. "Měl jsem velký problém s alkoholem a prášky, ale nemohl jsem přestat. Nakonec to ale bylo tak zlé, že jsem to nemohl dál skrývat," svěřil se Matthew časopisu People.

Hercova kariéra byla ohrožena a dokonce kvůli tomu muselo být pozastaveno natáčení filmu Serving Sara, než se dal zase dohromady. To se mu nakonec podařilo. "Něco se ve mně probudilo. Musíte hlavně chtít pomoc," svěřil se Matthew.

Nyní dokonce sám pomáhá lidem se závislostí na alkoholu. Svůj dům v Malibu zřídil na ubytování pro alkoholiky, kteří by zde mohli najít to pravé štěstí, stejně jako ho našel on sám.

Zatím bez komentáře, buďte první!

Osobnosti a filmy v článku